Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

B. Μαγουλάς: Ευχαριστήρια επιστολή

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι. Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου για πρώτη φορά στη θέση του αιρετού  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας.magoulas Στην ουσία όμως, δεν είναι η πρώτη φορά, αφού γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δέκα χρόνια τώρα με εμπιστεύεστε στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και δύο χρόνια με εμπιστευτήκατε ως αιρετό Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ιονίων Νήσων.

Με όπλο μου λοιπόν την εμπειρία αυτών των χρόνων καθώς επίσης και το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει, από 01/01/2017 αναλαμβάνω τη θέση του αιρετού στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας. Πρόθεσή μου είναι να δικαιώσω τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου προασπίζοντας τη νομιμότητα, την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Η επόμενη μέρα για μένα δεν έχει νικητές και ηττημένους. Μέσα σ΄ ένα σκληρό ασταθές και σκοτεινό πολιτικό, οικονομικό, εργασιακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ο αγώνας για ένα καλύτερο τοπικό εκπαιδευτικό αύριο είναι κοινός για όλους. Κανένας δεν περισσεύει.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και την έτερη αιρετό εκπρόσωπο Ελένη Μαλαχά.

Το τελευταίο ” ευχαριστώ” το άφησα για τους συναδέλφους μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας που όλοι τους έδωσαν έναν όμορφο αγώνα χαρίζοντας στην παράταξή μας δύο πρώτες θέσεις στο Π.ΥΣ.Π.Ε. και στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και μία δεύτερη στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.

 Πάντα κοντά σας και στη διάθεσή σας

Βασίλης Μαγουλάς

 

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *