Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Προσλήψεις αναπληρωτών στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας στις 25/9

Ανακοινώθηκαν χθες 23/9 από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 32 προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Π.Ε. Κέρκυρας. Σε καμία περίπτωση, οι προσλήψεις αυτές, δε φτάνουν να καλύψουcorfu_mapν τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά.

Από τις 32 προσλήψεις, οι 14 είναι για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Απαιτούνται άλλες 25 προσλήψεις για να καλυφθούν όλα τα κενά!!!

Επίσης πολλά δημοτικά σχολεία της Κέρκυρας θα εξακολουθούν να σχολάνε μερικές ημέρες της εβδομάδας στις 12:25, διότι οι προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας, Πληροφορικής και 2ης Ξένης Γλώσσας δεν επαρκούν σε καμία περίπτωση.

Στους κλάδους των δασκάλων και νηπιαγωγών η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη καθότι καλύφθηκαν τα λειτουργικά κενά που διαπιστώθηκαν στις 21/9 από το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα όσων προσλήφθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας.

Είναι πλέον σε όλους ορατό, πως η θριαμβολογία των κυβερνώντων για άνοιγμα των σχολείων χωρίς κενά, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αποτελεί εικονική πραγματικότητα.

Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι πως η μόνη λύση είναι οι διορισμοί εκπαιδευτικών, ώστε όλοι να βρίσκονται στη θέση τους από την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων.

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *