Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Διαδικασία Τοποθέτησης Λειτουργικά Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70. Λειτουργικά κενά Δημοτικών σχολείων

Το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών Π.Ε. (μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε ΣΜΕΑ και ΚΕΔΔΥ, αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε Περιφερειακέςdiefthinsi Διευθύνσεις, Διευθύνσεις Π.Ε., Πανεπιστήμια και Βιβλιοθήκες που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα), 2. Τον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου για το σχολικό έτος 2016-2017, σύμφωνα με τον αριθμό των εγγραφέντων μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα, 3. Τις υποβληθείσες αιτήσεις για άδειες μακράς διαρκείας  Στην υπ΄ αρ. 21/30-8-2016 συνεδρίασή του προσδιόρισε τις σχολικές μονάδες στις οποίες διαπιστώνονται λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών, με την επιφύλαξη της ανακοίνωσης της Β’ Φάσης αποσπάσεων από το ΥΠΠΕΘ καθώς και της υποβολής νέων αιτήσεων για μακροχρόνιες άδειες ,ως εξής:

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

α/α ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ  
1 Δ.Σ Αγίου Ιωάννη 1
2 1ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας   2
3 4ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας- Αθηναγόρειο 1
4 Δ.Σ Κυνοπιαστών 1
5 Δ.Σ Παλαιάς Πόλης 1

Με ευθύνη των Δ/ντών των προαναφερόμενων σχολικών μονάδων, εξαιτίας του πιεστικού χρονοδιαγράμματος στη διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπ/κών, να γίνουν τα εξής σύμφωνα με το Π.Δ. 50/1996, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει :

Α)Σε όποια σχολική μονάδα ο αριθμός των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών αντιστοιχεί στις αναγραφόμενες υπεραριθμίες, οι εκπ/κοί αυτοί να υποβάλουν απ’ ευθείας δήλωση τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά που υπάρχουν. (fax 26610 47202)

Β)Σε όποια σχολική μονάδα δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί το ΠΥΣΠΕ θα ορίσει τους πλεονάζοντες σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται  μέχρι την Πέμπτη στις 01-09-2016 έως στις 12.00 μ.μ.

Συνημμένα:

  1. Λειτουργικά κενά Δημοτικών σχολείων.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση λειτουργικής υπεραριθμίας

Ο Διευθυντής Π.Ε. Κέρκυρας

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΑΝΘΗΣ

Το Έγγραφο

Λειτουργικά Κενά κλ. ΠΕ70

Δήλωση Υπεραριθμίας

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *