Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Με αφορμή ερωτήματά σας σχετικά με τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, σας ενημερώνω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι δυναedu.jpgτό να υπολογιστούν τα λειτουργικά κενά για τους αναληρωτές, καθότι δεν έχουν γίνει ακόμη οι μεταθέσεις ειδικοτήτων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, οι αποσπάσεις σε φορείς και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όλων των κλάδων. Επίσης δε γνωρίζουμε τον αριθμό μακροχρόνιων αδειών.

Προς διευκόλυνσή σας λοιπόν, σας παραθέτω ενδεικτικά και μόνο, τον αριθμό των προσλήψεων κατά το σχολικό έτος 2014-15 στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας που έγιναν σε αρκετές φάσεις:

ΠΕ60: 67, ΠΕ60.50: 15, ΠΕ70: 89, ΠΕ70.50: 7, ΠΕ71: 21,
ΠΕ05: 0, ΠΕ06: 16, ΠΕ07: 1ΜΩ, ΠΕ08: 6, ΠΕ11: 4, ΠΕ16: 6, ΠΕ19-20: 10, ΠΕ32: 7.

Εκτίμησή μου είναι ότι μετά την ολοκλήρωση όλων των υπηρεσιακών μεταβολών, τα λειτουργικά κενά για το επόμενο σχολικό έτος θα είναι περισσότερα από ότι οι προσλήψεις του προηγούμενου σχολικού έτους.

Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να εξασφαλίσει τις αναγκαίες πιστώσεις για να καλυφθούν όλα τα λειτουργικά κενά.

Σημείωση: Από τα σχολεία που λειτουργούν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, είναι χαρακτηρισμένα ως δυσπρόσιτα, το 10/θ Δημ. Σχολείο Παξών, το 1/θ Δημ. Σχολείο Ερείκουσας και τα Νηπιαγωγεία Γάιου Παξών και Μαστοράτικα Παξών.

Στη διάθεσή σας
Νικόλαος Ράμμος

corfu_map

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *