Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Τακτική Γ.Σ. την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της περιόδου και να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση. Για την πραγματοποίηση της Γενικής sepe_logoΣυνέλευσης έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας για τα μέλη του Συλλόγου. Επομένως, η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική αλλά και επιβεβλημένη.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν ΜΟΝΟ όσα μέλη είναι ταμειακά τακτοποιημένα. Οι συνάδελφοι μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους ακόμη και τη μέρα που θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση (5-6-2015). Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Κέρκυρα, με απόσπαση και έχουν πληρώσει συνδρομή σε άλλο σύλλογο, πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση από το σύλλογο που παρακράτησε τη συνδρομή τους.

Οι συνάδελφοι Διευθυντές – Διευθύντριες παρακαλούνται να ενημερώσουν αυτούς – αυτές που δεν είναι μέλη κι εφ’ όσον δεν εγγραφούν, να εργαστούν την ημέρα εκείνη στο σχολείο όπου ανήκουν.

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, 20:00, στα γραφεία του Συλλόγου.


Προτεινόμενη Ημερήσια Διάταξη:

8.30 – 9.15: Προσέλευση
9.15 – 9.30: Εκλογή προεδρείου
9.30 – 9.45: Ενημέρωση αιρετών
9.45 -12.30: Κριτική πεπραγμένων ΔΣ ΔΟΕ – Θέματα Ημερήσιας Διάταξης της 84ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ -Τοποθετήσεις-Προτάσεις
12.30-13.30: Ψήφιση προτάσεων – Ψηφίσματα
14.000-19.00: Αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων στην 84η Γενική Συνέλευση του κλάδου και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

sepe_ypografi

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *