Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Ενημέρωση για την αξιολόγηση

Συνάδελφοι – σσες ύστερα  από το με αρ.πρωτ 1294/12-12-2014 έγγραφο της Δ.Ο.Ε  προς όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. με θέμα: «Καταγραφή στοιχείων σχετικά με τη συμμετοχή στηνsepe_logo απεργία –αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης» , που έχει κηρύξει με την με αρ.πρωτ.1201/31-10-2014 απόφασή της και με το εξώδικο που απέστειλε στο ΥΠΑΙΘ:

Καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων  που υπάγονται στο Σύλλογό μας  να μας ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή σχετικά με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με αρ.πρωτ. 155922/Γ1/30-09-2014 μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22/12/2014 ,  προκειμένου και εμείς με τη σειρά μας να γνωστοποιήσουμε τα ποσοστά συμμετοχής στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., το οποίο τα θεωρεί καθοριστικά για τη συνέχιση της δράσης του και τις πιέσεις που μπορεί να ασκήσει στο Υπουργείο. 

Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι, οι επόμενες μέρες θα είναι πραγματικά κρίσιμες  για το μέλλον της εκπαίδευσης στο τόπο μας και η προσωπική στάση του καθενός, θα συμβάλλει στην εφαρμογή ή όχι του νομοθετικού πλαισίου  της αξιολόγησης –χειραγώγησης, που σκοπό  έχει να   οδηγήσει στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και στις απολύσεις.

Συνάδελφοι – σσες το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. όπως και το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τις άμεσες ή έμμεσες «προειδοποιήσεις» ενάντια σε όσους αρνούνται να γίνουν «δέσμιοι των αξιολογητών» και προειδοποιεί τους ένθερμους υποστηρικτές της χειραγώγησης των εκπαιδευτικών ότι από τη στιγμή που  θα παραβιάζουν έμπρακτα το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής στην απεργία – αποχή που έχει κηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα πάρουν συνδικαλιστική απάντηση αλλά θα βρεθούν και αντιμέτωποι και με τις αρμόζουσες νομικές ενέργειες του Συνδικάτου..

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους οι οποίοι δέχονται πιέσεις από οποιονδήποτε στην άσκηση του συνδικαλιστικού τους δικαιώματος,  να το καταγγείλουν  άμεσα στο Σύλλογο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

sepe_ypografi

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *