Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Β. Παληγιάννης: Εκλογές Αιρετών ΚΥΣΠΕ 2014

Συναδέλφισσα – συνάδελφε, Πιστεύοντας ότι ως αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ανταποκρίθηκα στο ρόλο μου και την αποστολή μου κι ότι με το λόγο μου, τη στάση μου, τη συμπεριφορά μου και τις ενέργειές μου τίμησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, ζητώ και στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014 τη στήριξη και την ψήφο σας για να μου δώσετε τη δυνατότητα:

  • Να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ’ ολόκληρο τον κλάδο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Να συνεχίσω με αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία να αγωνίζομαι για ισονομία, δικαιοσύνη και ίση αντιμετώπιση όλων των εκπαιδευτικών χωρίς διακρίσεις, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και προσωπικότητα του κάθε συναδέλφου.
  • Να συνεχίσω να είμαι πάντα κοντά σας, πάντα στη διάθεσή σας και κάθε δίκαιο αίτημά σας να το κάνω δική μου υπόθεση.
  • Να συνεχίσω τον αγώνα στηριζόμενος σε αρχές, θέσεις και αξίες, για ποιότητα στην εκπαίδευση, για αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού και ιδιαίτερα για την επαγγελματική αποκατάσταση των χιλιάδων αναπληρωτών.
  • Να συνεχίσω τον αγώνα ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα των εκπαιδευτικών ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της λιτότητας, της υποβάθμισης της εκπαίδευσης, του περιορισμού των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, ν’ αποκτήσει αξία, κύρος, ακτινοβολία, αξιοπιστία και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο ρόλος μου ως αιρετός εκπρόσωπος στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. αποτελεί για μένα ύψιστη αποστολή μέσα από την οποία φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμος στον καθένα χωριστά, στην εκπαίδευση και στην πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Σας ευχαριστώ,

Πάντα στη διάθεσή σας

ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ

π. Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.

Υποψήφιος Αιρετός ΚΥΣΠΕ

με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

ΤΗΛ. 6974750409 FAX: 2103442287

e-mail: paligiannis@hotmail.gr

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *