Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Ν. Ράμμος: Ανεπίσημος πίνακας μορίων μεταθέσεων εντός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, επειδή μου το ζητήσατε και για διευκόλυνσή σας ως προς τη δήλωση προτιμήσεων σχολείων, σας παραθέτω  ανεπίσημο πίνακα με τα μόρια όσων εκπαιδευτικών έχουνedu.jpg υποβάλλει αρχική αίτηση μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας, όσων βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ, όσων επιστρέφουν από το εξωτερικό και όσων μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ με τις πρόσφατες γενικές μεταθέσεις.

Διευκρινίζω ότι από τον πίνακα αυτό θα αφαιρεθούν τα δύο μόρια πρώτης προτίμησης που τυχόν υπάρχουν για όσους μετατέθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ και είχαν την Κέρκυρα 1η επιλογή, θα προστεθούν συνυπηρέτηση και εντοπιότητα -όπου υπάρχει- και δεν είναι περασμένη στον πίνακα. Ο επίσημος πίνακας θα οριστικοποιηθεί από τη Δ/νση όταν συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία των μετατιθέμενων και σε κάθε περίπτωση πριν από τη συνεδρίαση για τη διενέργεια των μεταθέσεων.

Θυμίζω ότι δήλωση μπορούν να καταθέσουν έως την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι όσοι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Κέρκυρας: α) είχαν υποβάλει αίτηση για μετάθεση ή για οριστική τοποθέτηση, β) βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΠΕ και γ) μετατέθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας από άλλες περιοχές.

Ανεπίσημος πίνακας μορίων μεταθέσεων εντός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας

Δείτε επίσης:

Στη διάθεσή σας

Νικόλαος Ράμμος

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *