Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Έναρξη προγραμμάτων πιστοποίησης Α’ επιπέδου

Σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης της 15/05/2013, γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι από σήμερα 07/06/2013, μπορούν με χρήση των κωδικών news pistopoihsiτους να βλέπουν τα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης και να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

http://b-epipedo2.cti.gr/mis

(Επιλογή: «Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης» -> «Νέα Αίτηση»)

Τα προγράμματα πιστοποίησης θα ανακοινώνονται σταδιακά σύμφωνα με τη ζήτηση εκ μέρους των εκπαιδευτικών αλλά και τη διαθεσιμότητα ανά περιοχή των Κέντρων Πιστοποίησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της παρούσας Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, τα προγράμματα πιστοποίησης Α’ επιπέδου υλοποιούνται, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β’ επιπέδου, για την οποία η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Στην επιμόρφωση Β΄ επιπέδου μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05/06/07, ΠΕ19/20, ΠΕ60, ΠΕ70, καθώς και εκπαιδευτικοί «συναφών» κλάδων, δηλαδή εκπαιδευτικοί που έχουν τη δυνατότητα διδασκαλίας μαθημάτων των παραπάνω κλάδων ως πρώτη ή δεύτερη ανάθεση.

Στα προγράμματα πιστοποίησης Α’ επιπέδου, που θα υλοποιηθούν στο διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου 2013 στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚεΠΙΣ), μπορούν να συμμετάσχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και εν ενεργεία αναπληρωτές της δημόσιας εκπαίδευσης, των κλάδων της επιμόρφωσης Β’ επιπέδου, εκτός των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ19/20 για τους οποίους η πιστοποίηση Α’ επιπέδου δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην επιμόρφωση αυτή. Οι αναπληρωτές και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση (αποστολή στο fax: 210 3222135) από την οικεία διεύθυνση εκπαίδευσης, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα υποβολής αίτησης στα προγράμματα πιστοποίησης Α’ επιπέδου (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι στον Οδηγό Ενημέρωσης Εκπαιδευτικών που είναι διαθέσιμος εδώ, περιλαμβάνεται υλικό σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης, τον τρόπο απόκτησης κωδικών για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οδηγίες χρήσης του υπολογιστικού περιβάλλοντος πιστοποίησης, καθώς και ένα δείγμα τεστ και ερωτήσεων της εξέτασης. Για τυχόν απορίες σχετικά με τη διάθεση κωδικών κλπ. οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα στην Υπηρεσία Help Desk B’ Επιπέδου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται στον παρόντα κόμβο:

http://b-epipedo2.cti.gr/

(Επιλογή: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ» -> «HELPDESK» στο οριζόντιο μενού επιλογών στο πάνω μέρος της σελίδας).

Trackback URL



763 σχόλια προς “Έναρξη προγραμμάτων πιστοποίησης Α’ επιπέδου”

  1.   Από χαβιαριδου μυρσινη on Ιούν 12, 2013 | Απάντηση

    δε γνωριζω τον κωδικο μου

  2.   Από ΖΩΗ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ on Ιούν 17, 2013 | Απάντηση

    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ EMAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

  3.   Από ΠΡΑΖΙΟΥΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ on Ιούν 17, 2013 | Απάντηση

    Είμαι εκπαιδευτικός (δασκάλα) και θα ήθελα να μου στείλετε κωδικούς για το πρόγραμμα της επιμόρφωσης Α’ επιπέδου.

  4.   Από Καρτάλη Ελένη on Ιούν 20, 2013 | Απάντηση

    Θέλω να υποβάλλω αίτηση συμμετοχής και δεν μπορώ,έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις;

  5.   Από Γκολέμη Αναστασία on Ιούν 25, 2013 | Απάντηση

    πέρασα λάθος τον κωδικό που αντιστοιχεί στο όνομα χρήστη μιας συναδέλφου κι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους προσωπικούς μου κωδικούς για να γίνει η είσοδος μου.

  6.   Από ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ on Ιούν 26, 2013 | Απάντηση

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ
    e-mail. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ
    ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ help desk ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

  7.   Από ΔΗΜΗΤΡΑ on Ιούν 27, 2013 | Απάντηση

    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ;

  8.   Από ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ on Ιούν 27, 2013 | Απάντηση

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ e-mail ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

  9.   Από ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ on Ιούν 28, 2013 | Απάντηση

    Είμαι συνάδελφος της Φυσικής Αγωγής, ΠΕ11 με 21 χρόνια προϋπηρεσίας. Μπορώ να δηλώσω για το πρόγραμμα επιμόρφωσης Α’ Επιπέδου και πώς; Ευχαριστώ!

  10.   Από ΠΑΧΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ on Ιούν 28, 2013 | Απάντηση

    Μου εστάλη username και κωδικός για υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα Πιστοποίησης Β΄Επιπέδου, ως ΠΕ19. Φέτος πήρα απόσπαση από Αθήνα Χίο και σκέφτομαι να κάνω νέα αίτηση απόσπασης για τη νέα σχολική χρονιά.
    Ζητώ τη βοήθειά σας για το πού πρέπει να υποβάλλω την αίτηση για την πιστοποίηση, Αθήνα ή Χίο; (Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει η ανακοίνωση της απόσπασης σε σχέση με τη λήξη του χρόνου υποβολής αιτήσεων για την πιστοποίηση).

  11.   Από Ειρήνη on Ιούλ 2, 2013 | Απάντηση

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ; ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ;

  12.   Από Ελένη Λωριδα on Ιούλ 3, 2013 | Απάντηση

    Έδωσα στις 27-6-2013 εξετάσεις για πιστοποίηση Α επιπέδου. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

  13.   Από ΔΗΜΗΤΡΑ on Ιούλ 5, 2013 | Απάντηση

    ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ USERNAME KAI ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  14.   Από ΚΑΤΕΡΙΝΑ on Ιούλ 8, 2013 | Απάντηση

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ??ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

  15.   Από Νεφέλη on Ιούλ 11, 2013 | Απάντηση

    Καλησπέρα, την Πέμπτη 4 Ιουλίου έκανα την αίτηση για την πιστοποιηση Α επιπέδου για να δώσω την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Σήμερα 11 Ιουλίου μπήκα για να τυπώσω την αίτηση μου και μου λέει ότι δεν υπάρχει ενεργή αίτηση. Τι μπορει να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

  16.   Από Εύα Δημητρίου on Ιούλ 13, 2013 | Απάντηση

    Έχω τρεις ερωτήσεις
    Αν θα δοθούν άλλες ημερομηνίες για εξετάσεις στα Δωδεκάνησα
    Επειδή είχα απουσιάσει μου βγάζει τη γνωστή υπόδειξη με την οποία δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη
    Τι θα γίνει με όσους δεν έχουν πάρει την πιστοποίηση Α επιπέδου

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Ιούλ 14, 2013 | Απάντηση

      Λογικά ναι. Δε μπορώ να γνωρίζω περισσότερα. Δε θα γίνει κάτι με όσους δεν έχουν πιστοποίηση Α.
      Απλά π.χ. σε κρίσεις Δ/ντων δε θα μπορουν να κάνουν αίτηση μιας και θα είναι προαπαιτούμενο. (Ν.3848/2010: απαιτείται επίσης η κατοχή πιστοποιητικού γνώσεων και δεξιοτήτων στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) επιπέδου 1.)
      Να γνωρίζεται ότι η πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσοντολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ή οι πιστοποιημένες δεξιότητες στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) επιπέδου 1.

  17.   Από ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑΚΗ on Ιούλ 16, 2013 | Απάντηση

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΕΙ?Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ????

  18.   Από Κοντογιάννη Παναγιώτα on Ιούλ 17, 2013 | Απάντηση

    είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός μουσικής (ΠΕ16). Μπορώ να δώσω για την πιστοποίηση Α επιπέδου? Πότε θα γίνουν πάλι εξετάσεις?

    Ευχαριστώ εκ των προταίρων

  19.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Αυγ 10, 2013 | Απάντηση

    Τα προγράμματα πιστοποίησης θα ανακοινώνονται σταδιακά σύμφωνα με τη ζήτηση εκ μέρους των εκπαιδευτικών αλλά και τη διαθεσιμότητα ανά περιοχή των Κέντρων Πιστοποίησης.

  20.   Από Χατζηγιακουμή Χριστίνα on Αυγ 21, 2013 | Απάντηση

    Για κάποιο λογο δεν βρίσκω το mail με τον κωδικό μου

  21.   Από Χατζηγιακουμή Χριστίνα on Αυγ 23, 2013 | Απάντηση

    πως μπορω να κανω ανακτηση κωδικου???

  22.   Από Μαρια Καλαμάκη on Αυγ 26, 2013 | Απάντηση

    Είμαι εκπαιδευτικός κλαδου ΠΕ2! Προσφατα εδωσα εξετάσεις για Α Επιπεδο επιτυχως στις 13-7-2013!Μήπως γνωρίζετε πότε θα μπορέσω να κανω αίτηση για Β επιπεδο? Ευχαριστω εκ των προτέρων

  23.   Από κυριακη on Αυγ 28, 2013 | Απάντηση

    Ειμαι καθηγητρια φυσικης αγωγης.θα ηθελα να μαθω αν θα μπορεσουμε καποια στιγμη να κανουμε επιμορφωση β επιπεδου.εαν οχι,εαν υπαρχει η δυνατοτητα να αποχτησω αντιστοιχη πιστοποιηση απο αλλον φορεα.

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Αυγ 28, 2013 | Απάντηση

      Δε το γνωρίζω αν θα μπορέσετε. Προσωπική μου άποψη θα έπρεπε και οι Γυμναστές να επιμορφωθούν αλλά θα έπρεπε να έχουν και τη δυνατότητα πιστοποίησης στο Β επίπεδο και για λόγους ισονομίας. Δε γνωρίζω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από άλλο φορέα.

  24.   Από Παπαδοπούλου Μαρία on Σεπ 4, 2013 | Απάντηση

    Έχω μεπερδευτεί με την υποβολή για την πιστοποίηση Α’ επιπέδου. Σχετικά αργά βρήκα τη δική σας ιστοσελίδα (είμαι εκπαιδευτικός στην Αθήνα)και θα ήθελα να με ενημερώσετε πώς θα μπορούσα να μαθαίνω νέα για την πιστοποίηση Α’ επιπέδου (γίνονται κάποια μαθήματα, δίνονται εξετάσεις και πότε) αλλά και αν θα μπορούσα να αντικαταστήσω την όλη διαδικασία, η οποία αν γίνει καλοκαίρι δεν με βολεύει, με το ECDL. Ποιο επίπεδό του αντιστοιχεί στην πιστοποίηση Α’ επιπέδου;
    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το πλήθος των αποριών.

    Μαρία Α. Παπαδοπούλου
    Δασκάλα

  25.   Από Χρύσα on Σεπ 4, 2013 | Απάντηση

    Είμαι εκπαιδευτικός τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός ΠΕ17. Μπορώ να δώσω εξετάσεις για την πιστοποίηση Α επιπέδου; Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις?

  26.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 5, 2013 | Απάντηση

    Δε γνωρίζω για τους κλάδους Β/θμιας.

    Βρήκα αυτό όμως:
    Στα προγράμματα πιστοποίησης που θα υλοποιηθούν στο διάστημα Μαΐου– Ιουλίου 2010 στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚεΠΙΣ), μπορούν να συμμετάσχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλων των ειδικοτήτων, εκτός των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ19/20 για τους οποίους η πιστοποίηση Α’ επιπέδου δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στα επιμορφωτικά προγράμματα Β’ Επιπέδου.

    Δοκίμασε εδώ: http://ifigeneia.cti.gr/mis/certification/candidateRegStep1.jsp

  27.   Από Ελευθεριάδου Δέσποινα on Σεπ 9, 2013 | Απάντηση

    Είμαι ΠΕ70 . Παρακολούθησα και έδωσα εξετάσεις , για το Α΄επίπεδο το 2005 στο Κιάτο (εξεταστικό κέντρο ΤΕΙ Μεσολογγίου) και για το Β΄στην Αθήνα , το 2010 (ΤΕΙ Πειραιά). Δεν έχω παραλάβει τα αποδεικτικά επιτυχίας και τα χρειάζομαι για τον φάκελό μου . Από πού θα μπορούσα να τα πάρω ;
    Ευχαριστώ .

  28.   Από ΑΓΓΕΛΙΚΗ on Σεπ 9, 2013 | Απάντηση

    Kαλησπέρα. Είμαι νηπιαγωγός. Έλαβα σήμερα τους κωδικούς αλλά όταν κοίταξα τα στοιχεία μου .εχει περαστεί λάθος η ειδικότητα μου και δεν μπορώ να το αλλάξω.Τι μπορώ να κάνω;
    Ευχαριστώ.

  29.   Από katerina on Σεπ 16, 2013 | Απάντηση

    γεια σας, μηπως τελειωσε η περιοδος καταχωρησης αιτησεων; και ποτε ξανα θα ανοιξουν τα εξεταστικα κεντρα; ευχαριστω

  30.   Από Ανθή on Σεπ 25, 2013 | Απάντηση

    Γειά σας, είμαι νηπιαγωγός και ενδιαφέρομαι να δώσω εξετάσεις πιστοποίησης Α επιπέδου.
    Μόλις βρήκα την ιστοσελίδα σας.
    Μπορείτε να μου πείτε σε ποια διεύθυνση μπορώ να καταχωρήσω τα στοιχεία μου για να αποκτήσω κωδικούς;
    Ευχαριστώ πολύ

  31.   Από Διονύσης on Οκτ 5, 2013 | Απάντηση

    Καλησπέρα. Μήπως ξέρετε σε ποια έκδοση του Office (2003 ή 2007) πρέπει να εξασκηθεί κάποιος ώστε να δώσει εξετάσεις Α επιπέδου; Το περιβάλλον των εξετάσεων (πχ τα μενού ) σε ποια έκδοση μοιάζουν; Ευχαριστώ.

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Οκτ 6, 2013 | Απάντηση

      Αν δείτε τα θέματα που έχουν πέσει κατά καιρούς σεν έχει σημασία αν είναι 2003 ή 2007. Κάντε μια αναζήτηση και θα βρείτε ενδεικτικές ερωτήσεις με απαντήσεις και θα καταλάβετε και το περιβάλλον και το βαθμό δυσκολίας

  32.   Από ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ on Νοέ 6, 2013 | Απάντηση

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣ.ΑΓΩΓΗΣ.(ΠΕ11),ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002..ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ Α ΦΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΑΝΑ..ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

  33.   Από ΤΑΞΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ on Νοέ 13, 2013 | Απάντηση

    EIMAI EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ70 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΔΟΥ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;

  34.   Από ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ on Νοέ 15, 2013 | Απάντηση

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ06 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ?

  35.   Από Κολοκοτρώνη Βασιλική on Νοέ 30, 2013 | Απάντηση

    Είμαι εκπαιδευτικός ΠΕ70 , έχω ξεχάσει με πιό e-mail έκανα εγγραφή στο σύστημα και τώρα δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση κωδικών, τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

  36.   Από Κολοκοτρώνη Βασιλική on Δεκ 3, 2013 | Απάντηση

    Ευχαριστω πολύ !

  37.   Από ΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ on Ιαν 17, 2014 | Απάντηση

    καλησπέρα. είμαι ΠΕ06 και έχω πιστοποίηση τπε α’ επίπεδο που έγινε το 2004 στο τει μεσολλογγίου. Τότε ήμουν αναπληρωτής.

    Ενδιαφέρομαι να δηλώσω συμμετοχή και στο β’ επίπεδο επιμόρφωσης. Όμως έχω χάσει τους κωδικούς και όταν βάζω τα σωστά στοιχεία στη φόρμα ανάκτησης κωδικών δεν τα αναγνωρίζει. Τί άλλο να κάνω;;

    Με εκτίμηση

  38.   Από ΜΕΡΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ on Ιαν 17, 2014 | Απάντηση

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ02 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ;

  39.   Από Πηγή Λυκουρέση on Ιαν 17, 2014 | Απάντηση

    Καλησπέρα. Είμαι μόνιμη δασκάλα ΠΕ70 και θέλω να δώσω για πιστοποίηση α επιπέδου. Δυστυχώς δεν είχα ενημερωθεί πως έγιναν εξετάσεις το καλοκαίρι. Παρακολουθώ πλέον στην ιστοσελίδα τις ανακοινώσεις και δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες εξετάσεις για το α επίπεδο. Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πρέπει να καταχωρήσω κάπου τα στοιχεία μου για να πάρω κωδικούς τώρα (και αν ναι σε ποια ιστοσελίδα ακριβώς) ή θα πρέπει να περιμένω να βγει κάποια ανακοίνωση για εξετάσεις και μετά να πάρω κωδικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  40.   Από παναγιωτα on Ιαν 28, 2014 | Απάντηση

    ξέρετε αν θα γίνουν εξετάσεις πιστοποίησης α επιπέδου και πότε;
    Σας ευχαριστώ

  41.   Από φανη on Ιαν 29, 2014 | Απάντηση

    πότε θα γίνει πιστοποίηση για το 2014?τι πρεπει να κάνει κανείς για να συμμετέχει στις εξετάσεις?

  42.   Από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ on Φεβ 5, 2014 | Απάντηση

    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ E-MAIL
    ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ??

  43.   Από Νατασσα on Μαρ 14, 2014 | Απάντηση

    Μπορείτε να μας δώσετε τον σύνδεσμο για να καταχωρησουμε τα στοιχεία μας κ να πάρουμε κωδικούς όσοι επιθυμούμε να συμμετέχουμε στις εξετάσεις Α επιπεδου;θα ξαναγίνουν οι συγκεκριμένες εξετάσεις γνωρίζετε;

  44.   Από ΒΟΥΡΝΑΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ on Μαρ 31, 2014 | Απάντηση

    ΕΧΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 400 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Β΄.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  45.   Από παρις on Απρ 17, 2014 | Απάντηση

    θα ξαναγίνουν εξετάσεισ πιστοποίησης για το Α επίπεδο?

  46.   Από Γιώργος on Μάι 16, 2014 | Απάντηση

    Προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε Office XP (πανομοιότυπα με τα Office 2003) και Windows XP!

    Με εκτίμηση,
    Πυργάκης Ι. Γιώργος, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Η/Υ

  47.   Από Γιώργος on Ιούν 10, 2014 | Απάντηση

    Εξετάσεις πιστοποίησης για το Α’ Επίπεδο θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο όνομά μου, που υπάρχει στο τίτλο του μηνύματος.

  48.   Από Γιώργος on Νοέ 15, 2014 | Απάντηση

    κ. Ελένη,

    Εξετάσεις όπως αναφέρεται και στο προηγούμενο μήνυμα έχουν ανακοινωθεί επίσημα για εντός του φθινοπώρου χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβές χρονικό πλαίσιο. Ίσως να πάνε λίγο πίσω λόγω κάποιων τεχνικής φύσεως θεμάτων που αφορούν τα εξεταστικά κέντρα. Σε κάθε περίπτωση εσείς προετοιμάζεστε και αναμένετε ημερομηνία.
    Για να συμμετέχετε στις εξετάσεις θα πρέπει πρώτα να πάρετε κωδικούς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομά μου στο επάνω μέρος του μηνύματος.

  49.   Από αναστασια on Φεβ 11, 2015 | Απάντηση

    καλησπερα εχω ηδη κανει αιτηση για εξετασεις Α επιπεδου στις14/2/2015 αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω λογω ασθενειας τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Φεβ 13, 2015 | Απάντηση

      Απλά δεν το περνάτε. Αν τους προσκομίσετε κάποιο χαρτί από γιατρό μπορείτε να κάνετε νέα αίτηση (για την ίδια εξεταστική περίοδο) με την προϋπόθεση ότι θα βρείτε κενή θέση.

  50.   Από fotis karagiannis on Ιούν 17, 2017 | Απάντηση

    ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε πως μπορω να αποκτησω πιστοποιηση επιπεδου Α
    τι πρεπει να κανω ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *