Επικοινωνία

nrammos @ sch.gr


Nikos Rammos

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Sonthofen-Γερμανίας. Μεγάλωσα στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Από το 1994 είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με τίτλο: «Ιστορικός ερευνητής με γνώσεις διδακτικής μεθοδολογίας και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών» του Τμήματος Ιστορίας και του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Από το 2000 έως το 2002 υπηρέτησα ως συμβασιούχος σε ελληνικά δημοτικά σχολεία του Μονάχου και από το 2002 έως το 2004 αναπληρωτής στην Κέρκυρα. Το 2004 διορίστηκα στην Κέρκυρα όπου υπηρέτησα σε δημοτικά σχολεία αλλά και στη Διεύθυνση Π.Ε. Επίσης υπηρέτησα ως Διευθυντής του Δ.Σ.  Γιαννάδων και του Δ.Σ. Λακώνων.

Έχω διατελέσει Οργανωτικός Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας, μέλος και Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας καθώς και αιρετός αντιπρόσωπος των Πανελλήνιων Γενικών Συνελεύσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας τα έτη 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016.

Από τον Ιούλιο του 2010 και τη συνταξιοδότηση του Δημήτρη Νικοπάσχου, άσκησα τα καθήκοντα του τακτικού αιρετού μέλους του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας. Οι συνάδελφοί μου με επανεξέλεξαν το Νοέμβριο του 2010, το Νοέμβριο του 2012 και το Νοέμβριο του 2014. Η προβλεπόμενη λήξη της θητείας μου ήταν στις 31-12-2016.

Λόγω απόσπασής μου στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, έπαψα να ασκώ τα καθήκοντά μου ως Αιρετός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και αντικαταστάθηκα από τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο Δημήτρη Γαστεράτο. (τηλ. επικοινωνίας: 6972551913)775 Σχόλια προς “Επικοινωνία”

 1.   Από ΝΗΠ. ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ on Ιαν 12, 2012 | Απάντηση

  Διατήρηση υφιστάμενων συστημάτων αξιολόγησης και επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 7 του ν. 4024/2011
   

  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Γ΄ , ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ??

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ,ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
   

 2.   Από Παντελης on Σεπ 11, 2012 | Απάντηση

  Θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να μου δωσετε ενα σταθερο ή κινητο τηλ. του Γιαννη Μπαλαγκα να τον ρωτησω ειδικα θεματα συνταξιοδοτησης. Ονομαζομαι Παντελης Κεβρεκιδης και ειμαι ειδικο εκπαιδευτικο προσωπικο-ψυχολογος- στο 2ο Ε.Δ.Σ ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονικης.
  Ευχαριστω
  π.κεβρεκιδης.

 3.   Από ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΟΥ on Οκτ 3, 2012 | Απάντηση

  ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
  01. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΔΕΚΑΡΙΑ?
  02. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΚΑ?
  03. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟ ΕΝΕΑ ΚΑΙ ΔΙΟ ΔΕΚΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΚΑ?
  04.  ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΓΕΓΓΙΣΗ ΔΕΚΑ?
  05.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΝΕΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΚΑ?
  06.  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΩΚΤΟ, ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΚΑ?
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΧ 22430 – 50396
  ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 1 ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 3, 4, 5 ΚΑΙ 6
   

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Οκτ 4, 2012 | Απάντηση

   Επιλέγονται αυτοί που κατά το προηγούμενο σχολικό έτος έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας, υπολογιζόμενου και του κλασματικού του μέρους. Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας και στο κλασματικό μέρος, γίνεται κλήρωση. Το κλασματικό μέρος αναφέρεται στον ετήσιο γενικό μέσο όρο και όχι στο μέσο όρο των επιμέρους μαθημάτων.

   Η επιλογή των σημαιοφόρων γίνεται σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από την παράγραφο 11 του άρθρου 13 του Π.Δ. 201/1998 (ΦΕΚ 161Α) και με βάση τις μεταβολές που επήλθαν με τη Υ.Α Φ10/ 84/Γ1/480/6-7-2001 (ΦΕΚ 863Β) που αφορά στη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής και μαθητών που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής καθώς και όσων προέρχονται από μετεγγραφή και με την Υ.Α. Γ1/219/16-3-2001(ΦΕΚ 277Β) που αφορά στη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής και των αλλοδαπών μαθητών.

   Δείτε εδώ: http://blogs.sch.gr/nrammos/2012/09/14/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD/

   και εδώ το Π.Δ. 201/98 (ΦΕΚ 161Α), άρθρο 13, § 11: http://blogs.sch.gr/nrammos/files/2011/02/a801.pdf

 4.   Από stelios on Νοέ 20, 2012 | Απάντηση

  ποσο ειναι το επιδομα διευθυντων, ή οπως αλλιως το λενε, στα 2/θεσια δημοτ. σχολεια:

 5.   Από marina milioti on Ιούν 28, 2013 | Απάντηση

  Αρχικά εύχομαι καλές διακοπές (όσο καλές γίνεται μέσα σε αυτό το χαμό )
  Τι γίνεται με τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ? Ξέρεις κάτι?
  Μαρίνα

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Ιούν 29, 2013 | Απάντηση

   Θα είχε βγει η εγκύκλιος την προηγούμενη εβδομάδα αλλά λόγω ανασχηματισμού δεν πρόλαβε ο απερχόμενος υφυπουργός να την υπογράψει. (Αυτή την πληροφόρηση έχω) Η εγκύκλιος των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε φορείς και γραφεία, αναμένεται να υπογραφεί μετά την ανάληψη από Συμεών Κεδίκογλου ή Κ. Γκουλέκα ως υφυπουργού Παιδείας αρμόδιο για Π.Ε. & Δ.Ε.

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Ιούν 29, 2013 | Απάντηση

   Καλές διακοπές και σε σένα Μαρίνα

 6.   Από Γρηγόρης on Ιούλ 11, 2013 | Απάντηση

  Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ που βρίσκεται στην Αθήνα και είναι στο απυρόβλητο, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαπλοκής κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων και με την ψήφο τους εξέλεξαν διοικήσεις, υπηρεσιακά συμβούλια, συλλογικά όργανα, τοποθετούνται από την διαπλοκή αναξιοκρατικά προϊστάμενοι κ.λπ. Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
  Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
  Τώρα επινόησαν άλλα, για διαθεσιμότητες- κινητικότητες-απολύσεις κ.λπ. . Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

  ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 7.   Από ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΦΑ on Αυγ 20, 2013 | Απάντηση

  ΚΑΛΗΜΈΡΑ κ.Ράμμο
  στην αίτηση για τους αναπληρωτές (είμαι ΠΕ60)στο πεδίο 7 γράφει: Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02,ΠΕ03, ΠΕ04).
  Αυτό σημαίνει τί? μειωμένου ωραρίου? ωρομίσθιο? είναι με ΕΣΠΑ?
  με κανονικό μισθό, ένσημα και μόρια? και πού δηλώνεις περιοχές προτίμησης?

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Αυγ 20, 2013 | Απάντηση

   Αυτό σημαίνει για τους ΠΕ60 & ΠΕ70 παράλληλη στήριξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Είναι ΕΣΠΑ με κανονικό μισθό, ένσημα κλπ. Για περιοχές προτίμησης ισχύουν οι ίδιες που δηλώνεις στην αίτηση παραπάνω.

 8.   Από ΜΑΡΙΑ on Σεπ 3, 2013 | Απάντηση

  Παρακαλώ,θέλω να ρωτήσω το εξής:είμαι νηπιαγωγός έχω το ECDL(όλες τις ενότητες),πρέπει να εξεταστώ ξανά για την πιστοποίηση Α’ Επιπέδου;Ρωτώ επειδή στο survey που κλικάρουμε τα προσόντα του κάθε εκπ/κού, δεν υπάρχει αντίστοιχο πεδίο και είναι σαν να μην γνωρίζω από υπολογιστές.Σας ευχαριστώ εκ των προερων

 9.   Από Ιορδάνης on Σεπ 10, 2013 | Απάντηση

  Καλημέρα κύριε Ράμμο, στην Κέρκυρα θ α προσληφθούν έστω και ελάχιστοι αναπληρωτές με τη β’ φάση;

 10.   Από ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΦΑ on Σεπ 18, 2013 | Απάντηση

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κ.Ράμμο, διάβασα στο iPaideia το παρακάτω κείμενο και θέλω να μου πείτε εάν είναι δεσμευτικό το ΝΑΙ που έχω βάλει στο πεδίο 7 της αίτησης αναπληρωτών ΠΕ60???
  8500 προσλήψεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στην ειδική αγωγή μέσω ΟΑΕΔ
  Δημοσίευση από Admin Σήμερα στις 12:14 pm

  Μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθούν 8500 περίπου προσλήψεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στην ειδική αγωγή. Το παραπάνω προκύπτει από την κοινή υπουργική απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 3.24641/Οικ.3.1574, της 26ης Αυγούστου του 2013 η οποία φέρει και την υπογραφή του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου. Το πρόγραμμα έχει συνολικό κόστος 216.000.000 ευρώ και στο Υπουργείο Παιδείας αντιστοιχεί το 19% του ποσού δηλαδή 41.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ η πράξη για το Υπουργείο Παιδείας έχει ως στόχο » την υποστήριξη και βελτίωση των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μαθητές που οι οικογένειες τους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση».

  Στο έγγραφο προσδιορίζονται και οι υπηρεσίες όπου θα γίνουν οι προσλήψεις. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «αντικείμενο της πράξης είναι η δημιουργία απασχόλησης μέσω της πρόσληψης προσωπικού (εφεξής ωφελούμενοι/ες), για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε Δήμους, Περιφέρειες, Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες δημόσιες υπηρεσίες». Στο άρθρο 2 παράγραφο 2 ορίζεται ότι για τον τομέα αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων δύναται να ανέλθει κατά ανώτατο όριο έως έξι (6) μήνες και δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες ώστε με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθούν οι ανάγκες για ένα μεγάλο τμήμα του σχολικού έτους. Δικαιούχος από το μέρος του Υπουργείου Παιδείας είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων η οποία έχει πραγματοποιήσει προγράμματα όπως:

  1.»Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

  2.Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη Β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών στους ΑΠ 1,2,3. Γνωστά και ως ΖΕΠ

  3.Ενισχυτική διδασκαλία σε γυμνάσια

  4.Ενίσχυση διδασκαλίας της ξένης γλώσσας

  Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων θα είναι αρμόδια για τον προσδιορισμό των επιβλεπόντων φορέων (φορέων στους οποίους θα απασχοληθούν οι άνεργοι) και των διατιθέμενων θέσεων απασχόλησης ανά ειδικότητα. Οι Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα απασχολήσουν τους ανέργους , θα πιστοποιούν την απασχόληση τους στον Ο.Α.Ε.Δ, προκειμένου να καταβληθεί το μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος.

  Ειδικότητες:

  Στο εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να προσληφθεί ειδικό βοηθητικό προσωπικό (ΕΒΠ), ειδικό επιστημονικό προσωπικό (ΕΕΠ) άλλα και εκπαιδευτικοί σε σχολεία.

  Κριτήρια πρόσληψης:

  Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του ΟΑΕΔ και οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτηση στη διεύθυνση http://ait.oaed.gr/.

  Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ,
  2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
  3. εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
  4. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
  5. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ

  Μοριοδότηση

  Τα κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων, όπως ενδεικτικά προβλέπονται και
  στη σχετική υποπαράγραφο ΙΔ1 του ν. 4152/2013 αφορούν στα ακόλουθα:
  1. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο
  τους 36 μήνες
  2. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων
  της πρώτης κατηγορίας της παρ. 5.2 με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
  3. Ετήσιο εισόδημα ατομικό, ή οικογενειακό
  4. Ηλικία
  5. Αριθμός ανήλικων τέκνων

  Αποδοχές

  Οι καθαρές αμοιβές ορίζονται κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας, σε 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες από 490,00 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας 25 ετών και άνω και σε 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι πάνω από 427,00 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας κάτω των 25 ετών. Εκτός από τα παραπάνω καταβαλλόμενα ποσά, οι δικαιούχοι φορείς δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε άλλη παροχή ή ενίσχυση στους ωφελούμενους. Οι ωφελούμενοι απολύονται αυτοδικαίως με τη λήξη του προγράμματος, χωρίς καμία αποζημίωση και χωρίς να απαιτείται η έκδοση διαπιστωτικής πράξης.
  – See more at: http://filologoi02.forumgreek.com/t782-topic#sthash.w74ioC88.dpuf

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 20, 2013 | Απάντηση

   Για μένα είναι ξεκάθαρο:
   Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του ΟΑΕΔ και οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτηση στη διεύθυνση http://ait.oaed.gr/.
   Εσείς δεν έχετε κάνει τέτοια αίτηση

 11.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 23, 2013 | Απάντηση

  Δε γνωρίζω

 12.   Από ΤΑΣΟΣ on Σεπ 28, 2013 | Απάντηση

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΜΜΟ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ? ΠΧ ΠΑΞΟΙ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 13.   Από ΜΑΙΡΗ on Οκτ 8, 2013 | Απάντηση

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
  θΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΜΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
  Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ,ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΩΔΙΚΟ-ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΔΗ.
  ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ.
  ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
  ΜΑΙΡΗ

 14.   Από Στρατηγάκη Μαρία on Οκτ 27, 2013 | Απάντηση

  Κε Ράμμο καλησπέρα σας
  Ήθελα να σας ρωτήσω το εξης.Διορίστηκα στις 5-12 1983.Στις 1-11-2011 με το νέο μισθολόγιο κατατάχθηκα στον βαθμό Β2. Πότε θα πάρω το επόμενο κλιμάκιο;Σας ευχαριστώ

 15.   Από Σόλων Ευστρατίου on Δεκ 5, 2013 | Απάντηση

  κε Ράμμο ,
  Στην ιστοσελίδα σου και στη Διεύθυνση : http://blogs.sch.gr/nrammos/2011/02/10/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF/
  , αναφέρετε την Αρ.Πρωτ.89867/Δ2/05-08-2010/ΥΠΔΒΜΘ και η οποία επικαλείται τις αριθμ.46026/Δ2/25-6-2007, Φ.361.21/29/71054/Δ1/21-9-2006 εγκυκλίους του Υπουργείου.
  Επειδή τις αναζητώ αλλά ματαίως, σας παρακαλώ ,αν τις έχετε να μου τις στείλετα.
  Ευχαριστώ.

  •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Δεκ 8, 2013 | Απάντηση

   Κε Ευστρατίου γεια σας!
   Αυτό δεν είναι αρθρο μου αλλά έγγραφο του υπ. Παιδείας. (Αρ.Πρωτ.89867/Δ2/05-08-2010/ΥΠΔΒΜΘ)
   Τις εγκυκλίους που αναφέρετε δεν τις έχω.
   Να είστε καλά!

Αφήστε μια απάντηση