ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αγιασμός για την καινούρια σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα του Νηπιαγωγείου μας. Μετά τον Αγιασμό θα ακολουθήσει καλωσόρισμα και σύντομη ενημέρωση των γονέων για το ωράριο και τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολείων με απόφαση Δημάρχου, παρέχεται Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕξΑΕ).
Το πρόγραμμα είναι ως εξής:
ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΩΣ
1η 9:10 9:40
2η 10:00 10:30
3η 10:50 11:20
Για να συνδεθείτε μπείτε στην ηλεκτρονική τάξη της νηπιαγωγού του Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού,στο σύνδεσμο που σας έχει αποσταλεί με mail.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr για την καλύτερη παρακολούθηση της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων.
Επομένως από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου το αποτέλεσμα του self-test θα πρέπει να δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα http://edupass.gov.gr κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Aπό εκεί θα εκδίδετε τη σχολική κάρτα που θα δείχνετε στη νηπιαγωγό στην είσοδο του σχολείου κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Η νηπιαγωγός μέσω της πλατφόρμας θα μπορεί να διασταυρώνει τα στοιχεία.
Επίσης μαθητές/ριες που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στο edupass.gov.gr μία μόνο φορά.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα και την αναστολή λειτουργίας των σχολείων στο νομό μας λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 15-10-2021 θα συνεχίσουμε με το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα είναι ως εξής:

ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΩΣ
14:10 14:40
15:00 15:30
15:50 16:20

Για να συνδεθείτε μπείτε στην ηλεκτρονική τάξη της νηπιαγωγού του Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού,  πατώντας στο σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί με mail.

Η Νηπιαγωγός

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Αγιασμός και χρήσιμες οδηγίες για την προσέλευση των μαθητών/τριών.

Ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 στην  αυλή  του σχολείου.  Κατά την προσέλευση σας παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού (μάσκα και αποστάσεις). Οι μαθητές/τριες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους εκτός από την μάσκα τους  και την δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (self) τεστ. Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων και τα παιδιά θα φύγουν.

Ειδικότερα για τους μαθητές/τριες : 

θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

– το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9,

– ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορονοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

 

                                                                                                     Η νηπιαγωγός

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας και τα νέα του σχολείου μας.