Σχολικό έτος 2022-23 – Καλή σχολική χρονιά!!!

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και στο νηπιαγωγείο μας . Στο 3ο Νηπιαγωγείο Κισάμου. Στην αυλή του νηπιαγωγείου μας πραγματοποιήσαμε τον αγιασμό μας από τον αγαπημένο μας ιερέα π. Αντώνη Κουμή μαζί με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου που συστεγαζόμαστε.

DSC01407

DSC01405

Τον Δήμο μας εκπροσώπησε ο  αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Χαχλάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη μας γνωριμία!!! Τα προνηπιάκια και τα νηπιάκια  μαζί με τους γονείς τους μπήκαν στις τάξεις  μας (το νηπιαγωγείο μας είναι 2 τμήματα) μιλήσαμε, γνωριστήκαμε και  οι γονείς ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του νηπιαγωγείου μας.DSC01425

Στη συνάντησή μας σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η δραστήρια πρόεδρος του νηπιαγωγείου μας κ. Θεώνη Κουτσουνάκη μαζί με μια μικρή ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

DSC01442

Στο τέλος τα παιδάκια μας πήραν και τα “δωράκια της πρώτης μέρας” από τη νηπιαγωγό τους!!! Ένα  σταυρό με τον βασιλικό του Αγιασμού μας… DSC01476

και ένα αερόστατο με δωράκια έκπληξη!!!

DSC01433

DSC01463 DSC01468

Όμως για να μην παραπονεθούν οι γονείς προσφέραμε και σ΄ αυτούς ένα δωράκι. Ένα ντοσιέ με συμβουλές και ιδέες για να μεγαλώσουν, όσο το δυνατό καλύτερα, τα παιδάκια τους! Στο ντοσιέ αυτό θα προσθέτουμε ανά 15 ημέρες άρθρα, ιδέες, δραστηριότητες σχετικές με το μεγάλωμα των παιδιών. Υλικό που θα συγκεντρώνεται τόσο από τις νηπιαγωγούς όσο και από τους ίδιους τους γονείς.

DSC01448

 

Όλα τα δωράκια ήταν με πολλή πολλή αγάπη και με πολλές ευχές από τη νηπιαγωγό τους για μια όμορφη, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!!!

Καλή μας σχολική χρονιά λοιπόν!!!!

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.