Μια νέα χρονιά άρχισε

   Μια νέα χρονιά άρχισε. Μια χρονιά αυτή τη φορά στην όμορφη Όσσα. Ένα χωριό πάνω στο Βερτίσκο, όπου ο ήλιος λάμπει ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα και η υγρασία είναι άγνωστη εδώ. Πολύ καλό κλίμα. Πολύ καλοί άνθρωποι, όπως και στο γειτονικό χωριό Γαλήνη, απ΄ όπου έρχονται παιδιά στο Νηπιαγωγείο.

   Μια χρονιά στην Όσσα της Μακεδονίας μας, στο χωριό που ευλογήθηκε να έχει κρυμμένες δύο μεγάλες Αγίες Νεομάρτυρες στα σπλάχνα του. Την Αγία Κυράννα και την Αγία Ακυλίνα!

   Μια χρονιά χωρίς την κυρία Μαρίνα που είναι σε άδεια και όμως βρίσκεται εδώ, καθώς έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στο Νηπιαγωγείο και δημιούργησε άλλωστε και αυτήν εδώ τη σελίδα.

   Εμείς, με την βοήθεια του Θεού θα προσπαθήσουμε και φέτος να κάνουμε το ταπεινό μας χρέος  προς τα παιδιά και την πατρίδα, που τα περιμένει να αναλάβουν κάποια ημέρα τα ηνία της. Γι΄ αυτό έχει μεγάλη σημασία το τι θα βάλουμε στις ψυχούλες τους. Τα αγκωνάρια και τα θεμέλια που θα θέσουμε, για να οικοδομήσουν έπειτα εκείνα γερά και στέρεα όνειρα και οικοδομήματα ζωής!

   Οι πελαργοί φεύγουν, τα νήπια έρχονται. Και το ταξίδι μας ξεκινά…

   Κ.Κ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *