Ημερίδα διάχυσης καλών πρακτικών του 2ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου (Α.Π.Θ.)

Το ΕΠ.Ε.Σ. και οι εκπαιδευτικοί του 2ου και 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης (ενταγμένα στο ΑΠΘ) λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. πρωτ. 922/9-5-2018 έγγραφο της ΔΕΠΠΣ με θέμα: «Διακήρυξη διάχυσης καλών πρακτικών και καινοτομίας» αποφάσισαν (αρ. πράξης 12) την παρουσίαση των καινοτόμων δραστηριοτήτων του Σχολείου για το σχολικό έτος 2017-18, τη Δευτέρα 18-6-2018 στον 10ο όροφο του κτιρίου του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Οι παρουσιάσεις της ημερίδας, με τίτλο: “Διδακτικές Προτάσεις από τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία: Καλές Πρακτικές και Παιδαγωγικές Προκλήσεις”, απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Εισηγητές θα είναι oι:

  • Βασιλική Αλεξίου: Ο Όμιλος Αγγλικών “Παιχνιδογυρίσματα στην αγγλική γλώσσα” στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία. Αγγλικά στην προσχολική ηλικία; ( why not? ). Μια διδακτική πρόταση.
  • Δέσποινα Καλανταρίδου: Μουσική και Επικοινωνία
  • Ιωάννα Καραγιώργου και Σοφία Χατζηγεωργιάδου: Ιστορίες Μάθησης (Learning Stories): μια εναλλακτική πρόταση διαδικασίας αξιολόγησης στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στον κάτωθι σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT533ymmGQlMq0UUjMwXk9iv1nyt89juiyPfW1HhjeQ2MQKg/viewform?usp=pp_url