Εγγραφές για το σχ. έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2022-23 πραγματοποιούνται από  1/3/2022 έως και 20/3/2022.

  1. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα

https//protieggrafi.services.gov.gr/

  1. Τα παιδιά που εγγράφονται είναι όσα έχουν γεννηθεί το 2017 και το 2018.
  2. Για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:

α. διεύθυνση μόνιμης κατοικίας  (πρόσφατος  λογαριασμός ΔΕΚΟ, ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την διεύθυνση κατοικίας)

β. Ατομικό δελτίο Υγείας (σας το δίνουμε εμείς και μας το επιστρέφετε συμπληρωμένο από τον παιδίατρο πριν ξεκινήσει η φοίτηση στο σχολείο)

γ. Βιβλιάριο εμβολίων (το προσκομίζετε στο σχολείο κατόπιν ραντεβού)

δ. Βεβαίωση ΚΕΣΥ ή άλλου δημόσιου Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου  ή άλλης αρμόδιας δημόσιας  υπηρεσίας, εφόσον υπάρχει μαθητής/τρια με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (το προσκομίζετε στο σχολείο κατόπιν ραντεβού).

 

 

Όρια σχολικής Περιφέρειας Νηπιαγωγείου Γωνιάς : Γωνιά, Άγιος Ανδρέας,  Καλονύχτης, Άνω Βαλσαμόνερο, Ζουρίδι, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Κωνσταντίνος, Παλαίλημνος, Ρούστικα, Μούνδρος, Σαΐτούρες, Άνω Μαλάκι, Κάτω Μαλάκι.

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν ανήκει στην σχολική μας περιφέρεια αλλά έχει μεγαλύτερο αδερφάκι που φοιτά στο δημοτικό σχολείο ή στο νηπιαγωγείο Γωνιάς, τότε δικαιούται να εγγραφθεί στο σχολείο μας. Πρέπει να προσκομίσει έγγραφο που το αποδεικνύει.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να καλείτε στο

τηλ: 2831032526 από τις 12:00 μέχρι τις 13:00.

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΩΝΙΑΣ.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.