Καλή Σχολική Χρονιά!!!

καλή-σχολική-χρονιάΤα σχολεία άνοιξαν και οι εκπαιδευτικοί προετοιμάζονται για να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές!

Ας έχουμε μια νέα, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με πολλά χαμόγελα και ευτυχισμένους μαθητές!

Ωρολόγιο πρόγραμμα υποχρεωτικού και ολοήμερου προγράμματος Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Για το νέο σχολικό έτος 2017-2018 άλλαζει το ωρολόγιο πρόγραμμα για το Ειδικό Νηπιαγωγείο. Πλέον η ώρα προσέλευσης ορίζεται από τις 08:15-08:30 και η ώρα αποχώρησης στη 13:00. Για να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ πατήστε FEK 2103 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017

Καλοκαίρι!!

Σχετική εικόνα

Το καλοκαίρι έφτασε και οι μαθητές μας θα ξεκουραστούν. Οι εκπαιδευτικοί θα παρεμείνουν στο χώρο του σχολείου καθημερινά από τις 08:30 μέχρι τις 12:30 έως στις 21-06-2017 για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση.

Καλό και Ξένοιαστο Καλοκαίρι σε όλους!!

Γιορτή ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν τη γιορτή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου. Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κράτησαν καθηλωμένους όλους τους μαθητές που παρακολουθούσαν την παράσταση. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς τους. Καλό καλοκαίρι!!

Μπορείται να παρακολουθήσετε την παράσταση πατώντας στην εικόνα:

Γιορτή του Νηπιαγωγείου μας!!

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου πραγματοποιήσαμε την καλοκαιρινή μας γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Η συνεργασία μας με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα μοναδικό. Σας Ευχαριστούμε πολύ για το χειροκρότημά σας!!

20170601_114615 Γιορτή

Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες μας

Εκδρομή στο Παλιό Μικρό Χωριό

Στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καρπενησίου, πραγματοποιήσαμε εκδρομή στο Παλιό Μικρό Χωριό Ευρυτανίας. Η διαδρομή ήταν υπέροχη και τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα!

Παλιό Μικρό Χωριό

Εγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2017-2018

   nipiagwgeio  Οι εγγραφές τη σχολική χρονιά 2017-18 στα Νηπιαγωγεία θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017. Εγγραφές μετά τις 19 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας ΠΕ.

  Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών και μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία πέντε (5) ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2017-18, μαθητές γεννημένοι το 2013 και 2012 αντίστοιχα.

Αναλυτικά η εγκύκλιος: egiklios nipiagogio