Πρόγραμμα «Χιονονιφάδα 2018»

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα «Χιονονιφάδα 2018» επισκεφθήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι. Οι μαθητές περπάτησαν στο χιόνι, έπαιξαν και έκαναν αθλήματα. Οι μικρότεροι χάρηκαν το χιόνι ενώ οι μεγαλύτεροι έκαναν σκι!! Η επίσκεψή μας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το 3ο Νηπιαγωγείο και το 3ο Δημοτικό σχολείο Καρπενησίου!!

Πάμε θέατρο!!!

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 πήγαμε Θέατρο! Στο Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου παρουσιάστηκε η παράσταση «Παίζοντας με τους μύθους» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης. Οι μαθητές μας παρακολούθησαν την παράσταση και ταξίδεψαν με τη μουσική μέσα στους μύθους.

 

Ήρθε ο Μάρτιος!!!

Μπαίνοντας ο Μάρτιος φτιάξαμε Μάρτη και πλάσαμε κουλουράκια για να υποδεχτούμε στην παρέα μας τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή του!!

Δράσεις για τις απόκριες!!

Τις απόκριες τις γιορτάσαμε φτιάχνοντας μάσκες, χορεύοντας με τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου αποκριάτικους χορούς και συμμετέχοντας στο πάρτι του 3ου Δημοτικού σχολείου. Επίσης πήραμε μέρος στην εκδήλωση του Συλλόγου ΑΜΕΑ που για μια ακόμη φορά μας είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις με ζωγραφική και χορό!

3ο Νηπιαγωγείο

Στο 3ο Νηπιαγωγείο

Στο 3ο Νηπιαγωγείο

Φτιάχνουμε μάσκες

Φτιάχνουμε μάσκες

Φτιάχνουμε μάσκες

Πηγαίνουμε στο πάρτι

Φτιάχνουμε κλόουν

στο 3ο Νηπιαγωγείο

στο 3ο Δημοτικό

Κοπή Βασιλόπιτας με το σύλλογο ΑΜΕΑ

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου ΑΜΕΑ συγκεντρωθήκαμε οι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου καθώς και του Ειδικού Δημοτικού και διασκεδάσαμε με πολύ χορό και τραγούδι!!

ξεκινήσαμε από το σχολείο μας

περιμένοντας να φτιάξουμε λιχουδιές

…. στο χορό

επιστρέφουμε στο σχολείο μας

Παίζουμε με τα επιτραπέζια !!!

Μοτίβο χρώματος και θέσης – εξάσκηση λεπτής κινητικότητας

Σύνθεση κομματιών και δημιουργία – εξάσκηση λεπτής κινητικότητας

σχήματα με ήχους – διαχωρισμός και ένωση αυτών για τη δημιουργία του σωστού σχήματος – τοποθέτηση στη σωστή θέση