Το Νηπιαγωγείο μας

 

 

κατάλογος

Σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο μας και ευχόμαστε  καλή, δημιουργική και διασκεδαστική Σχολική χρονιά!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Από λάθος γράφτηκε στο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ότι θα παρελάσει το Νηπιαγωγείο μας. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρμόδιους, το θέμα διευθετήθηκε και σας ενημερώνουμε ότι το Νηπιαγωγείο δε θα παρελάσει.

Νηπιαγωγείο Χώρας Σάμου τηλ. επικοινωνίας: 22730- 91440 email:  mail@nip-choras.sam.sch.gr

Με πολύ μεγάλη μας χαρά πήραμε το πρώτο μας «Βραβειάκι» απ” το ιστολόγιο της αγαπημένης φίλης και συναδέλφου Μαρίας Χατζηπαναγιώτου απο το Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο και την ευχαριστούμε πολύ πολύ για την αξιόλογη δουλειά της , τις υπέροχες ιδέες ,  τα πάντα καλά σχόλια  και την πολύτιμη βοήθεια της!

Με τη σειρά μας θα θέλαμε να δώσουμε αυτό το Βραβειάκι στο 5ο Νηπιαγωγείο Θηβας , στο Sophias’s blog, στο ιστολόγιο«Ανδρονίκη, η νηπιαγωγός«, στο 35ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου και στο Δημιουργικό Νηπιαγωγείο για την αξιόλογη δουλειά τους και τις υπέροχες ιδέες τους!

Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στο χωριό Χώρα- Σάμου. Η Χώρα είναι ένα γραφικό παλιό μεσόγειο κεφαλοχώρι πάνω σε κόμβο των δρόμων της ενδοχώρας, σε απόσταση 3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Πυθαγόρειο, στο βορειοανατολικό τμήμα του ομώνυμου κάμπου και 13 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα. Μέχρι το 1854 ήταν πρωτεύουσα του νησιού. Στη περιοχή βρίσκεται και το αεροδρόμιο του νησιού. Η Χώρα έχει 1.500 περίπου μόνιμους κατοίκους που ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό και αρκετοί και με την γεωργία.

Σχόλια (7)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΒΟΥΤΙΟΣ

Φωτογραφία του/της ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΟΥ

Ευχαριστουμε πάρα πολύ!

Μου αρέσει πολύ η πειρατίνα προϊσταμένη σας!  Το παιχνίδι θησαυρού πρέπει να το απολαύσατε όλοι! καλά ταξίδια!

Φωτογραφία του/της ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΟΥ

Και τα μικρά μας «πειρατάκια», όμως ήταν πανέμορφα! Περάσαμε πολυ ωραία και τα διασκεδάσαμε πολύ!

ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Κορίτσα το blog σας είναι νομίζω το καλύτερο και πιο οργανωμένο που έχω δει!!! Πραγματικά ενθουσιάστηκα!
Σας «κλέβω» μερικές από τις ιδέες σας για τους πειρατές, και περιμένω να περάσετε και εσείς από το blog μας να σας «κεράσουμε» καμιά ιδέα αν μπορέσουμε!!
Πολλά φιλιά, και πάλι χίλια μπράβο!!
Ελευθερία, 2ο Νηπ. Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Φωτογραφία του/της ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδουμε! Προσπαθούμε πολύ για να είναι το blog μας όσο γίνεται πιο προσιτό σε γονείς, φίλους και συναδέλφους και πραγματικά χαιρόμαστε τόσο πολύ όταν τα σχόλια σας είναι τόσο θετικά!
 

Σχολιάστε