Εγγραφές

Οι εγγραφές στο νηπιαγωγείο ξεκίνησαν από τις 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 29 Μαΐου.

Οι γονείς θα μπορούν να έρχονται στον χώρο του νηπιαγωγείου καθημερινά και ώρες 10:00-12:00. Για το σχολικό έτος 2020-2021 εγγράφονται παιδιά γεννημένα το 2015 και το 2016. Αρχικά θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονική εγγραφή στο site https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ μέσω των κωδικών του taxisnet, όπου θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email).

Σχετικά με την αίτηση, θα πρέπει να συμπληρωθούν τα στοιχεία του παιδιού, η διεύθυνση κατοικίας (έγγραφο σε ψηφιακή μορφή όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο/συμβόλαιο, άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας)η φοίτηση στο Προαιρετικό Ολοήμερο ή/και στην Πρόωρη Υποδοχήτα στοιχεία των συνοδών των παιδιών κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα και τέλος, επιλέγεται η δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου/προνηπίου». Στο ολοήμερο μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά με βεβαίωση εργασίας/ασφαλιστικού φορέα ή κάρτα ανεργίας και από τους δυο γονείς. Για τα αλλοδαπά παιδιά χρειάζεται μεταφρασμένο Πιστοποιητικό ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης.

Τα προνήπια εγγράφονται αυτεπάγγελτα, με μια αίτηση από το νηπιαγωγείο και το βιβλιάριο υγείας. Για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Ά δημοτικού θα χρειαστεί να πάρετε κάποια έγγραφα από το Νηπιαγωγείο.

Η γιορτή της Μητέρας!

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουν οι μανούλες! ♥

Παρακολουθήστε οικογενειακώς το βίντεο που φτιάξαμε με πολλή αγάπη, αφού διαβάσαμε το παραμύθι ¨Πως γράφεται η λέξη ΜΗΤΕΡΑ;¨ ⇓

https://www.youtube.com

Ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» στη μαμά σας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και αφιερώστε της το τραγούδι! ⇒ https://www.youtube.com/watch

Πεταλούδες και Άνοιξη!

Η πεταλούδα αλλάζει μορφές καθώς περνά τα στάδια εξέλιξης, όπως φαίνεται στην εικόνα! ⇓

Ώρα για παιχνίδι! Βρες τις κρυμμένες λέξεις στο κρυπτόλεξο όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Πόπη από το Νηπιαγωγείο Τεφελίου Ηρακλείου για την ιδέα!

https://wordwall.net

Η Άνοιξη μέσα από την τέχνη!

Είμαστε στην καρδιά της Άνοιξης, όπου η φύση φοράει τα γιορτινά της και μας γεμίζει χρώματα και αρώματα!

Πολύ όμορφες εικόνες καλλιτεχνών παρουσιάζονται παρακάτω!Ρίξτε 1 ματιά και γίνετε κι εσείς μικροί ζωγράφοι ετοιμάζοντας τον δικό σας πίνακα με θέμα την Άνοιξη!

Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, την φτιάχνεις!

Να δώσουμε 1 πασχαλινή ανοιξιάτικη νότα στο σπίτι μας;

Στον περίπατό μας στη φύση μαζεύουμε κλαδιά και τα διακοσμούμε με τις κατασκευές που φτιάξαμε από χαρτί και πλαστελίνη!

πασχαλινή διακόσμηση