Έναρξη μαθημάτων της Ακαδημίας – Δομής Δια Βίου Μάθησης»

Ξεκινούν την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, οι διαλέξεις της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα.

Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των πολιτών για όλες τις θεματικές ενότητες, παρατείνεται η διαδικασία εγγραφών μέχρι και την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να κάνουν εγγραφή είτε ηλεκτρονικά, στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoAmLmEVs3mSAwKnlA4DmOXpkQc0uyw8aaGtRaH8jhhe74ag/viewform, είτε αυτοπροσώπως στα κατά τόπους Γραφεία Αντιπεριφερειαρχών.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ αποτελεί συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με την κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω σειράς διαλέξεων από καθηγητές των Σχολών του Δ.Π.Θ. και του ΤΕΙ Α.Μ.Θ που δίδονται δωρεάν στους εγγεγραμμένους σε αυτό πολίτες.

Σημειώνεται πως όσοι από τους συμμετέχοντες πολίτες συμπληρώσουν το απαιτούμενο όριο των παρουσιών, έχουν δηλαδή παρακολουθήσει το 60% των διαλέξεων, λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα των διαλέξεων καθώς κι επιπλέον πληροφορίες για την Ακαδημία είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr, στους ιστοτόπους των Περιφερειακών Ενοτήτων κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο, καθώς και στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας – Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας ΑΜΘ στο Facebook https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%98-1789528907971781/

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/nikitpapa/2017/12/06/%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ae/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση