Το Σχολείο των Ονείρων μας

Καλωσόρισμα

Το σχολείο των ονείρων μας!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Γ1 τμήματος του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Το ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί όλο το υλικό που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης με θέμα: “Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας”.

Εργαστήκαμε με κέφι, μεράκι και χαρά σε πολλές δημιουργικές δραστηριότητες και σιγά-σιγά, όλοι μαζί χτίσαμε ένα σχολείο ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε. Όλες τις εργασίες μας τις ολοκληρώσαμε μέσα στην τάξη σε μικρές ομάδες των 3-5 ατόμων, στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης, αφιερώνοντας μία ώρα την εβδομάδα για περίπου 12 εβδομάδες (Οκτώβριος 2014-μέσα Φεβρουαρίου 2015).

Τώρα το σχολείο των ονείρων μας είναι έτοιμο. Με χαρά σας το παρουσιάζουμε και περιμένουμε τα σχόλια όλων σας και τις εντυπώσεις σας στο βιβλίο επισκεπτών που έχουμε δημιουργήσει για τους επισκέπτες του ιστολογίου μας.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα; Τα βήματα που ακολουθήσαμε για να χτίσουμε το σχολείο των ονείρων μας ήταν τα εξής:

collageportraits

Θα σας αποχαιρετήσουμε με αυτό το ποίημα και με την ευχή ότι σύντομα τα σχολεία των ονείρων μας θα είναι ανοιχτά να μας υποδεχτούν!

Με αγάπη,

Οι μαθητές του Γ1 του 12ου Δ.Σ Λάρισας

1 σχόλιο »

  1. Δημήτρης Ζ. Γουγουλιάς Eίπε,

    9 Μαρτίου, 2015 @ 7:59 ΜΜ      

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά για την “έξυπνη”, δημιουργική αλλά και “φανταστική” δουλειά τους.
    Συγχαρητήρια και στην αγαπημένη μου εγγονή Δέσποινα..!
    Με συλλογικότητα μεράκι και θέληση μικρών και μεγάλων μπορούν να γίνουν θαυμάσια και χρήσιμα πράγματα…


RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου. · Παράθεση URI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων