RSS Feed for This PostCurrent Article

Basket (καλαθοσφαίριση)

Μου αρέσει ο αθλητισμός και η γυμναστική αλλά περισσότερο αγαπώ το μπάσκετ. Ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία, συγκεκριμένα το ξεκίνησα στην Τρίτη δημοτικού, δηλαδή παίζω εδώ και έξι χρόνια. Αφορμή ήταν οι αγώνες μουντομπάσκετ που είδα στην τηλεόραση, τις προσπάθειες των παικτών της Εθνικής Ελλάδος και τις νίκες που αυτοί έκαναν. Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάσκετ, είναι πολύ ωραίο άθλημα και για αυτό θέλω κάποια μέρα να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Μέχρι τώρα πιστεύω ότι είμαι καλός σ’ αυτό, το λέει και ο προπονητής μου άλλωστε. Πηγαίνω για προπόνηση κάθε μέρα στο γήπεδο και δεν κουράζομε καθόλου, αυτό κάνουν και παίκτες που θαυμάζω, όπως οι Μαικλ Τζόρνταν, Β. Σπανούλης, Ν. Ζήσης αλλά και οι Δ. Διαμαντίδης και Μ. Μπράμος που μου αρέσουν πολύ.

Όταν είμαι στον αγώνα, δηλαδή στα γήπεδο και βάζω καλάθια, κάνω χαρούμενο τον προπονητή μου και την οικογένεια μου που με βλέπει από την εξέδρα, ειδικά τον πατέρα μου πολύ περήφανο. Το καλοκαίρι ο προπονητής μου θα με πάρει στους αγώνες μπάσκετ στην Χαλκιδική να παίζω με τους καλύτερους.

Χαίρομαι πολύ όταν κερδίζουμε, γιατί θεωρώ την νίκη ως ανταμοιβή για τις προσπάθειες όλων των παικτών, για τους κόπους μας και την επιτυχία στις συνεργασίες μας. Όταν χάνουμε όμως στεναχωριέμαι, λόγω της προσπάθειας που κάναμε για το καλύτερο, αλλά δεν πειράζει τόσο αν η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλύτερα.

Με την ομάδα που είμαι σήμερα, τον «Απόλλων», έχω κερδίσει πολλούς αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου, οι θεατές συνέχεια μας χειροκροτούσαν και η χαρά που νιώθω είναι απερίγραπτη.

Θεωρώ ότι το μπάσκετ είναι κομμάτι της ζωής μου, την οποία δεν μπορώ να φανταστώ χωρίς το αγαπημένο μου άθλημα. Για αυτό το λόγο δεν θα σταματήσω ποτέ να παίζω μπάσκετ.

Κλείνοντας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την επιθυμία μου: να γίνω ο επόμενος Γ. Μπουρούσης της Καρδίτσας.

Δείτε   Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Καλαθοσφαίριση (wikipedia)

Trackback URL



  1. 1 Comment(s)

  2.   By ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα που τονίζει την ομαδικότητα και την οργανωτική προσπάθεια. Επειδή ασχολούμαι και εγώ εδώ και πολλά χρόνια με το συγκεκριμένο άθλημα έχω να πω ότι είναι το πιο σημαντικό άθλημα. Από την ημέρα που άρχισα να ασχολούμαι με το μπασκετ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Όμως πιστεύω ότι θα με κερδίσει η ηθοποιία.

Post a comment

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση