RSS Feed for This PostCurrent Article

ΕΡΩΤΑΣ

Aληθεια τι ειναι ο ερωτας? Εγω πιστευω πως ερωτας ειναι να αγαπας τον αλλον χωρις να περιμενεις ανταποκριση, να τον λατρευεις χωρις αυριο. Βεβαια ειμαι νεος ακομα και δεν εχω ζησει τον αληθινο ερωτα και περιμενω πως και πως να ερθει αυτη η ευλογη ημερα που θα πω ειμαι ερωτευμενος !!! Πολλοι ανθρωποι βλεπουν τον ερωτα σαν ενα φτερωτο αγγελουδακι που ριχνει βελη στις καρδιες των ανθρωπων και τους κανει να ερωτευτουν, ενω αλλοι τον συνδεουν με λογια που πηγαζουν απο την καρδουλα τους. Εμενα η εκδοχη που με αντικατροπτιζει ειναι οτι ο ερωτας ειναι τοσο ωραιος που μπορει να αποβει μοιραιος και να καταστρεψει σε καποιες περιπτωσεις τις ζωες ανθρωπων που αθελα τους αγαπησαν. Αλλα οπως και να το κανουμε ο ανθρωπος πρεπει να παρει αυτο το ρισκο στην ζωη του και πιστευω οτι δεν θα βγει χαμενος .

Αλλα ας αναλυσουμε πιο πολυ την εννοια του η τελος παντων αυτο που κατα την γνωμη μου εκφραζει ο ερωτας. Για μενα το ΕΡΩΤΑΣ – ουσιαστικο με 6 γραμματα που εκφραζει συναισθημα δεν ισχυει. Για μενα ο ερωτας ειναι κατι που πηγαζει μεσα απο τον εσωτερικο κοσμο ενος ανθρωπου μολις αντικρισει καποιον αλλον. Για μενα ο ερωτας δεν ξεχωριζει ουτε γενος, ουτε θρησκεια, ουτε ιδεολογια, ουτε τιποτα. Οπου ειναι να καταληξει θα καταληξει. Αχχχ, και μιας που φτασαμε σε αυτο το σημειο να σας θεσω ενα ερωτημα που θα σας προβληματισει οσο προβληματισε και εμενα. Εχετε σκεφτει ποτε την διαφορα αναμεσα στον ερωτα και στην αγαπη? Γιατι οι ανθρωποι λενε σ’ αγαπω και οχι σε εχω ερωτευτει? Πιστευω πως το σε εχω ερωτευτει ειναι για το πραγματικο ετερον μας ημισι και θα ειπωθει μονο αν καποιος ειναι πραγματικα ερωτευμενος η τουλαχιστον ετσι πιστευω.

Ευχομαι πραγματικα καποιος απο εσας να νιωσει αυτο το τρελο συναισθημα, γιατι τοτε μονο θα ειναι πραγματικα τυχερος ανθρωπος, επειδη τοτε θα εχει παθει το καλυτερο πραγμα στον κοσμο που ακουει στο ονομα ΕΡΩΤΑΣ!!!

Trackback URL



  1. 8 Comment(s)

  2.   By ΡΟΥΜΠΗ ΕΛΕΝΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    ΕΡΩΤΑΣ…. ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… ΕΡΩΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…

  3.   By ΣΟΥΡΟΠΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ.ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  4.   By ΤΕΤΡΙΜΕΛΗ ΜΑΓΔΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    H ΑΓΑΠΗ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ…

  5.   By ΤΣΕΡΤΟΥ ΜΑΡΙΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    Ο έρωτας σίγουρα είναι ένα δυνατό συναίσθημα. Εύκολα κάποιος μπορεί να ερωτευτεί ή να καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος έχοντας βέβαια φανερά τα συμπτώματα. Κατά την γνώμη μου, ο έρωτας είναι το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο που πάντα υπήρχε, υπάρχει και σίγουρα θα συνεχίζει να υπάρχει. Πρέπει όμως να τονίσω ότι κάποιες φορές ο έρωτας εισβάλλει στη ζωή μας αποφέροντας αρνητικά αποτελέσματα. Συνεπώς, πρέπει να υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους ανθρώπους όμως καλό θα ήταν να είμαστε πολύ προσεκτικοί!

  6.   By ΤΣΑΝΙ ΒΟΥΛΑ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    ο ερωτας ειναι σιγουρα το πιο ομορφο συναίσθημα που μπορεί να συμβεί κατα την δικη μου γνωμη. Αξιζει να τον ζει ο καθένας μας.
    Οποιος δεν τον έχει ζήσει έχει χάσει!!!!!

  7.   By ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ on Μαρ 21, 2013 | Reply

    Θα ηθελα να εκφρασω την ευχαριστηση μου ως προς το προσωπο των παραπανω αλλα και των επομενων συμμαθητων, που παραθετοντας την γνωμη τους με κανουν να βλεπω πως ο καθενας απο εμας αντιμετωπιζει το συναισθημα του ερωτα!

  8.   By ΡΟΥΣΤΑ ΛΕΝΤΙΑΝΑ on Απρ 10, 2013 | Reply

    ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑ… ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ Τ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ! ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ… ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ… <3

  9.   By ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ on Απρ 12, 2013 | Reply

    ΛΕΝΤΙΑΝΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ ΒΡΕ!

Post a comment

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση