Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην εκπομπή του TRT “Αναζητώντας τις ρίζες μας”

Καλεσμένοι του δημοσιογράφου κ. Θοδωρή Σδρούλια και της εκπομπής «Αναζητώντας τις ρίζες μας» στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι TRT, τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας ερμήνευσαν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ρεμπέτικα, σμυρναίικα και παραδοσιακά τραγούδια άλλων χωρών.

Ο δημοσιογράφος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υπεύθυνο καθηγητή των συνόλων κ. Ηλία Παππά, αλλά και με μαθητές που συμμετείχαν στα σύνολα γύρω από το θεσμό των Μουσικών Σχολείων, το μεγάλο ποσοστό των μαθητών που ασχολούνται με τη μουσική, τις ευεργετικές επιδράσεις της συγκεκριμένης τέχνης στους ανθρώπους αλλά και για τη σπουδαία δουλειά που συντελείται στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Στη χορωδία και στην ορχήστρα συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από εξήντα μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου, ενώ στην ορχήστρα συμμετείχαν και καθηγητές που διδάσκουν στο Μουσικό Σχολείο, όπως οι κ. Σκότης Δημήτριος και Χαραλαμπάκη Πελαγία (λαούτο), Αγγέλης Γεώργιος (παραδοσιακό βιολί), Ζιάκος Ιωάννης (κλαρίνο), Ιωάννα Αντωνίου (πλήκτρα), Ευθυμίου Βασίλειος (ακκορντεόν), Ζαχαρτζής Μιχάλης (κοντραμπάσο), καθώς και ο συνεργάτης του σχολείου κ. Φώτης Γαρουφαλλιάς (παραδοσιακά κρουστά).

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

10 Responses to Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην εκπομπή του TRT “Αναζητώντας τις ρίζες μας”

  1. Ηταν μια υπέροχη συναυλία!!!

  2. Ηταν ολα παρα πολυ καλα….!!!
    Επισης,ο Βολος μας ηθελε εκει αλλα αλλού ανήκουμε…!!!!!!

  3. Ο/Η ΜΑΤΖΑΡΙ ΒΙΛΜΑ λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΗΛΙΑ!!!!!

  4. Ήταν πολύ ωραία κρίμα που δεν ήμουν εκεί!!

  5. ηταν ωραια συναυλια επειδη ημουν εγω εκει..!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *