Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στο Μουσικό Σχολείο Άρτας

Την Παρασκευή που μας πέρασε στις 17 του Μάρτη του 2017 είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, που κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή, επισκέφτηκαν την πόλη μας, ξεναγήθηκαν στα Βυζαντινά Μνημεία και το Γεφύρι και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην περιοχή μας ερχόμενοι στο σχολείο μας.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας και συγκεκριμένα το σύνολο παραδοσιακής μουσικής με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Άγγελο Σταθόπουλο, είχαν ετοιμάσει ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα για να καλωσορίσουν τους συμμαθητές τους και να τους παρουσιάσουν μερικά από τα μουσικά ιδιώματα που συναντάμε στην περιοχή μας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Οι μαθητές και των δύο σχολείων χάρηκαν την σύντομη συνάντηση και γνωριμία και μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους σχεδίασαν μια νέα επίσκεψη για την επόμενη χρονιά με σκοπό τη σύμπραξη και συνεργασία των δύο σχολείων στο επίπεδο της δημιουργίας ενός κοινού μουσικού συνόλου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για την επίσκεψή τους και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά και ευχόμαστε να έχουμε στο μέλλον μια πιο στενή και ουσιαστική συνεργασία των δύο σχολείων.

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *