Συναυλία: Μία νότα για την αγάπη, ένας στίχος για την αλληλεγγύη, ένα τραγούδι για τα παιδιά

Η τέχνη στην άμεση και ζεστή της έκφραση, τη μουσική

Η αγάπη στην υψηλή της μορφή, την αλληλεγγύη

Τα νιάτα με δημιουργική διάθεση, οι μαθητές του Μουσικού    

 Σχολείου Άρτας

 

ενώθηκαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μ/Φ Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ και ταξίδεψαν το νου και την καρδιά μας σε όνειρα και συναισθήματα.

Στη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε για φιλανθρωπικό σκοπό ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Άρτας, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΑΜΒΡΑΚΙΑ» και με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας με τον τίτλο: «Μία νότα για την αγάπη – Ένας στίχος για την αλληλεγγύη – Ένα τραγούδι για τα παιδιά» συμμετείχε ένα από τα μουσικά σύνολα του σχολείου μας με  υπεύθυνες εκπαιδευτικούς , την κ. Παναγιώτα Κυριακίδη και την κ. Έλλη Καλουτσάκη.

Οι μαθητές του σχολείου μας απέδωσαν σύγχρονα τραγούδια σπουδαίων ελλήνων συνθετών και στιχουργών και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι προσεγγίζουν την τέχνη της μουσικής με αγάπη, σεβασμό, ενθουσιασμό και ποιότητα. Με τη θετική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά βοήθειας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη,  υπενθύμισαν σε όλους μας ότι η  αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός δεν μπορεί παρά να συμβαδίζουν με τα νιάτα και επιβεβαίωσαν τα λόγια του ποιητή «αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα».

Ένωσαν το ταλέντο τους  στη σκηνή με τρεις καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον κ. Σταμάτη Χατζηευσταθίου συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, τον κ. Σωτήρη Λεμονίδη στο πιάνο και τον κ. Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν,  γοήτευσαν  και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των συμπολιτών μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση:

Βιολί: Φαίη Ρίζου,Σπύρος Σιάννας, Νίκος Χαρίτος

Κανονάκι: Άρτεμη Νόεχαουζ, Ιωάννα Φράγκου

Ακουστική κιθάρα: Βαγγέλης Ζολώτας, Στάθης Μάνος, Χαριτίνη Μπανταλούκα, Χρήστος Τσίγας

Ηλ. Μπάσο: Γιάννης Λάμπρος

Ηλ. Κιθάρα Γιώργος Πετανίτης

Κρουστά: Λουκάς Βόβλας, Βασιλιάννα Τσαλαπάτη

Τραγούδι: Δώρα Ζιώγου, Στάθης Μάνος, Σπύρος Σιάννας, Χρήστος Τσίγας

_MG_9529 _MG_9656 (2) _MG_9634_1

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία την αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα  Βαβέτση και τον πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΑΜΒΡΑΚΙΑ», κο Θεόδωρο Τζουβάρα και επίσης όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *