Το Μουσικό Σχολείο στο Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων

IMG_6719Το Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων του δήμου Αρταίων άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 για να προσφέρει χαμόγελα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι φίλοι και βοηθοί των ξωτικών και του ΄Αι Βασίλη την ημέρα των εγκαινίων; Μα φυσικά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας που ξέρουν να σκορπούν χαρά και ομορφιά!

Με τις αγγελικές τους φωνές τα μέλη της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής μάγεψαν τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια! Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν με τα «χρυσά» τους φλάουτα οι μαθήτριες του μουσικού συνόλου φλάουτων με τη  μελωδική συνοδεία των κρουστών παρουσιάζοντας κλασσικά ορχηστρικά Χριστουγεννιάτικα έργα.IMG_6720

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, την κ. Κέντρου Ειρήνη, την κ. Δημοθεοδώρου Ευθαλία και τον κ. Ντέμσια Μιχάλη που κατάφεραν να μας ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *