Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλεντίνης

Την Τετάρτη 1η του Απρίλη του 2015 επισκέφτηκαν το Μουσικό Σχολείο Άρτας οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της Άνω Καλεντίνης. Οι φιλοξενούμενοι μαθητές, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, παρακολούθησαν μια πρόβα μουσικού συνόλου, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα  σπουδών του μουσικού σχολείου και γνώρισαν από κοντά κάποια από τα μουσικά όργανα που διδάσκονται οι μαθητές μας. Στη συνέχεια οι μαθητές πήραν μέρος σε πρόβα μουσικού συνόλου και τραγούδησαν συνοδευόμενοι από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μικρούς μαθητές και συγκεκριμένα τη συνάδελφο κα Λένα Παππά υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Νηπιαγωγείου Άνω Καλεντίνης και τους συναδέλφους κα Έφη Κολιού και κα Μαρία Μηλίκου εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλεντίνης, για την επίσκεψη και την συνεργασία κατά τη διάρκειά της.

Τέλος ευχαριστεί τους μικρούς μαθητές των παραπάνω σχολείων για την εξαιρετική παρουσία τους, τις πολλές και χρήσιμες απορίες τους, την καλή τους διάθεση και το ζεστό τους χαμόγελο.

 

 

Η διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *