Χριστουγεννιάτικες ευχές από μαθητές και μαθήτριες της Γ΄Γυμνασίου!

Ειρήνη και Υγεία σε όλον τον κόσμο, σε όλη τη γη. Ελπίζω να τελειώσει αυτή η οικονομική κρίση στην αλλαγή του χρόνου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Ανέφερα όλα τα παραπάνω για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να κάνουν Χριστούγεννα, γιατί τους έχει τσακίσει (η κρίση) και είναι κρίμα να μην μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα γιατί είναι η καλύτερη γιορτή του κόσμου.

Δήμος Τσίγας

Ευτυχισμένο το νέο έτος, με αγάπη και ενότητα.

Αριστείδης Βήχας


Εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που κατοικούν το θαυμαστό μας πλανήτη,

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.

Δανάη Χαρίτου



Καλή έξοδο από την κρίση!


Όλοι στην Ελλάδα σήμερα περνούν μια δύσκολη κατάσταση με την οικονομική κρίση που μαστίζει τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί οικονομολόγοι προβλέπουν την έξοδο χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, από την κρίση, προς τη μέση ή το τέλος του 2013. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αντέξουμε μέχρι τότε.

Σπύρος Σιάννας


Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος, με κουράγιο και συμπόνια.


Ο κόσμος αυτές τις μέρες περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της κρίσης και μια ευχάριστη ευχή σίγουρα θα εκτιμηθεί και θα βοηθήσει να ξεχαστούμε από την τωρινή κατάσταση.

Γιώργος Ρίζος

I wish that this Christmas is full of love and kindness!

I made this wish because I generally want the world to be peaceful and full of love! No hunger, no wars, just love and kindness!

Κορίνα Παυλάκη

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλον τον κόσμο!

 

Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλους, καθώς είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουν αξία, κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους και τους δίνουν ένα αίσθημα πληρότητας.

Ελισάβετ Καρασεϊτανίδη

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.

 

Αυτόν το χρόνο τα πράγματα στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολα, οπότε εύχομαι καλό κουράγιο σε όλους. Λόγω των δύσκολων καιρών που έρχονται, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει αγάπη και καλή διάθεση.

Χριστίνα Γραβάνη


Καλή Χρονιά!!!

 

Για να έρθουν καλά πράγματα.

Γιώργος Κακάβας



Εύχομαι η χώρα μας να βγει από την οικονομική κρίση.

 

Το εύχομαι αυτό γιατί υπάρχει τόσος κόσμος ο οποίος είναι άνεργος εκεί έξω και ο οποίος παλιά είχε την οικονομική δυνατότητα για να έχει ρούχα και τροφή. Τώρα όμως όλοι είναι έξω στο δρόμο άνεργοι και δεν έχουνε να φάνε, να ντυθούν και ζητούν χρήματα από τους περαστικούς. Γι’ αυτό το λόγο η χώρα μας πρέπει να βγει από την οικονομική κρίση.

Χρήστος Τσίγας


Εύχομαι ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΓΑΛΗΝΗ σε όλους.

 

Πιστεύω ότι αυτά τα τρία είναι τα σημαντικότερα πράγματα για έναν άνθρωπο και αυτά μας κάνουν να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Αλεξάνδρα Καλοχέρη


Φέτος τα Χριστούγεννα, μια ευχή – δώρο θα ήταν για μένα να είχα δίπλα μου και τον μπαμπά μου.

 

Αυτή η ευχή για μένα είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα και φέτος και κάθε Χριστούγεννα να είχα τον μπαμπά μου που δεν ζει, θα ήταν η καλύτερη ευχή για μένα κα παράλληλα δώρο που θα μπορούσα να τον ξαναδώ. Η μόνη ευχή που θα μπορούσα να κάνω για τα Χριστούγεννα είναι αυτή..!

Φαίη Μπασοδημήτρη


Αυτά τα Χριστούγεννα θέλω να τα περάσω μαζί με την οικογένειά μου και κυρίως με τα αδέρφια μου και την κοπέλα μου.

 

Θέλω να περάσω τα Χριστούγεννά μου μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους γιατί τα προηγούμενα χρόνια όλο κάτι συνέβαινε κι έμενα μόνος μου. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί, χωρίς στενοχώριες και τσακωμούς.

Σπύρος Παπακίτσος

Οι φωτογραφίες είναι από ημερολόγια και κάρτες που ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *