Α’ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στη μνήμη της Αικατερίνης Λασκαρίδη

Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» προκηρύσσει τον Α΄ Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος, στη μνήμη «Καίτης Λασκαρίδη».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και η συγγραφή του διηγήματος θα γίνει εκτός σχολικού ωραρίου.

Τα κείμενα των μαθητών, τα οποία πρέπει να είναι δακτυλογραφημένα σε γραμματοσειρά Times New Roman, με μέγεθος στοιχείων 12 και διάστιχο 1,5 και να μην υπερβαίνουν τις 2.500 λέξεις, θα υποβληθούν στο Διευθυντή του σχολείου τους και θα αποσταλούν με σφραγίδα των ΕΛΤΑ που θα αναγράφει την ημερομηνία αποστολής το αργότερο έως την 31η Μαΐου 2013 στη διεύθυνση:

«ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ»

Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας

185 35 Πειραιάς

Υπόψη κ. Μαριλένας Λασκαρίδου

Σε ξεχωριστή σελίδα που θα προηγείται του κάθε διηγήματος θα αναγράφονται: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΑΞΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ, Δ/ΝΣΗ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ, δηλαδή Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Η αξιολόγηση των διηγημάτων θα γίνει από Κριτική Επιτροπή. Τα μέλη της Επιτροπής ορίζονται από το Ίδρυμα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ».

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν ορίζονται ως ακολούθως:

ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Α΄ Βραβείο     1.000€

Β΄ Βραβείο     600€

Γ΄ Βραβείο      400€

ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Α΄ Βραβείο     1.500€

Β΄ Βραβείο     1.000€

Γ΄ Βραβείο      600€

Αθλοθέτης είναι το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη».

Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική τελετή, στην οποία θα προσκληθούν οι συμμετέχοντες, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.laskaridou.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *