1ο βραβείο για την ταινία μας «Γιατί»

 

Η  φετινή απονομή των βραβείων του διαγωνισμού που έγινε στο πλαίσιο της  14ης  Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO  στον Πύργο είχε από όλα!10818958_10205628273010785_2031715762_n

Κέφι, κόσμο, ευρωπαϊκές συμμετοχές σχολείων, επίσημους, διάσημους  και εκπλήξεις!

Η μεγαλύτερη έκπληξη για μας ήταν η απονομή του 1ου βραβείου για την ταινία μας με τίτλο «γιατί» παραγωγής 2014 στην κατηγορία Α έως 12 ετών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Ηλείας κι έτσι δεν καταφέραμε να παραστούμε αυτοπροσώπως. Το βραβείο παρέλαβε εκπροσωπώντας μας μια παλιά μου μαθήτρια η Ιωάννα Μαρκάκη, που τώρα σπουδάζει στο τμήμα Μ.Μ.Ε. στην περιοχή! Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου είναι διπλή!  Το όνειρο κάθε εκπαιδευτικού νομίζω πως είναι οι μαθητές του να προχωρούν βάζοντας στόχους και να τους πετυχαίνουν. Η Γιάννα από μικρή ήθελε να γίνει δημοσιογράφος… Και είναι σε καλό δρόμο!  Ευχαριστούμε Ιωάννα μου!

Η ταινία μας είχε θέμα  την Σχολική βία και την επικινδυνότητα που μπορεί να προκύψει από τις παρεξηγήσεις και τις ανώφελες συμπεριφορές! Παρακάτω μπορείτε να την δείτε ξανά!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μου  της περυσινής ΣΤ και των 2 τμημάτων  του 1ου Δημοτικούς Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού, γιατί δούλεψαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτή η ταινία και όταν πελαγώναμε κοιταζόμασταν με πείσμα και συνεχίζαμε την προσπάθεια!  Αυτό ήταν μόνο ένα από αυτά που μάθαμε δουλεύοντας τα περυσινά projects  και  θέλω να το θυμούνται  και να το χρησιμοποιούν  σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Είμαι περήφανη για όλα σας!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση