Τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων Δ/ντών Σχ. Μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Έβρου

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ο  τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Έβρου.

Για τον πίνακα δείτε εδώ:ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚ

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν εγγράφως ένσταση κατά αυτού στο ΠΥΣΠΕ Έβρου ως Συμβουλίου επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων μέχρι την Παρασκευή 21-07-2017.

Κατάρτιση του τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα της τελικής βαθμολογίας των υποψήφιων Δ/ντών Σχ. Μονάδων Έβρου

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Την Τετάρτη 19-7-2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα  συνεδριάσει το  Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Έβρου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Στον ήδη αξιολογικό πίνακα θα προστεθεί ο μέσος όρος από τις έξι (6) βαθμολογίες που ο κάθε υποψήφιος έλαβε στη συνέντευξη από τα μέλη του Συμβουλίου Επιλογής  Έβρου.

Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Έβρου και θα υπάρχει δικαίωμα ένστασης από 19-7-2017 έως 21-7-2017.

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. ..

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις Δεν υπάρχουν σχόλια »

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ και ΚΕΔΔΥ για το διδακτικό έτος 2017-18.

Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αποσπώνται, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σ’ αυτές.

Για την υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης καθώς και νέων αιτήσεων απόσπασης, το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει κλειστό έως την Τρίτη 11-7-2017.

Από την Τετάρτη 12-7-2017 και για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες θα υποβάλλονται ενστάσεις επί των ανωτέρω αποσπάσεων, ενώ το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι 14-8-2017 για υποβολή επανεξετάσεων αιτήσεων απόσπασης, αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης και νέων αιτήσεων.

Για τις αποφάσεις αποσπάσεων και τα ονόματα δείτε:

07-07-17_Απόφαση_Αποσπάσεων_1_2017-2018_signed(1)

07-07-17_σε_ΣΜΕΑΕ_2017_signed(1)

07-07-16__ΚΕΔΔΥ_2017_signed

Στον Ν. Έβρου έρχονται:

17 Δάσκαλοι (ΠΕ70), 5 Νηπιαγωγοί (ΠΕ60),1 Μουσικός (ΠΕ 16), 2 Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11), 3 Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06)

και φεύγουν:

11 Δάσκαλοι(ΠΕ70), 5 Νηπιαγωγοί(ΠΕ60) , 1 Φυσικής Αγωγής(ΠΕ11), 6 Αγγλικής Γλώσσας(ΠΕ06), 1 Γαλλικής Γλώσσας(ΠΕ05) και 1 Πληροφορικής(ΠΕ19)

Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ Έβρου για το διδακτικό έτος 2017-2018

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων που επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΠΕ Έβρου, να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Π.Ε. Έβρου από 26-06-2017 έως 31-07-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους αιτούνται απόσπαση και η αίτησή  τους να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, βάσει των οποίων μοριοδοτούνται λαμβάνοντας υπόψη την αρ. 75306/Ε2/08-05-2017 Εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε:ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ(1)

Για τις αιτήσεις δείτε:ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ 2017-18(1)

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ 2017-18

Τελικός Αναμορφωμένος Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Διευθυντών

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Τελικός Αναμορφωμένος Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Διευθυντών  Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Έβρου.

Για τον πίνακα δείτε εδώ:ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Έβρου στις 19/6/2017

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

  Τη Δευτέρα  19/6/2017  και ώρα 09.00΄π.μ. θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Έβρου για  τα παρακάτω θέματα:

  1. Τροποποίηση αποφάσεων αναγνώρισης  προϋπηρεσίας  προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
  2. Τροποποίηση απόφασης αναγνώρισης  προϋπηρεσίας  νεοδιόριστης εκπαιδευτικού.
  3. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
  4. Εισήγηση για λειτουργία παραρτήματος νηπιαγωγείου.

 

Καλό Καλοκαίρι!!!

Α/θμια Εκπ/ση, Διάφορα Δεν υπάρχουν σχόλια »

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Τώρα που μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας Χαρούμενες,Ξένοιαστες Διακοπές!!!
Στις συναδέλφισσες αναπληρώτριες και συναδέλφους αναπληρωτές εύχομαι επίσης καλή επιστροφή στον τόπο κατοικίας τους και του χρόνου να είναι και πάλι στα σχολειά μας (μακάρι ως μόνιμοι πια εκπ/κοί)!!!

kalo-kalokairi-2016

Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε…!!!

Τηλ. επικοινωνίας: 6972756575

e-mail: manikou@sch.gr

 

Προσωρινός Ενιαίος Αξιολογικός Πίνακας των αντικειμενικών μορίων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Έβρου.

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Για τον πίνακα δείτε εδώ:ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 13-06-2017

Ενστάσεις κατατίθενται στη Διεύθυνση Π.Ε. Έβρου μέχρι τις 15-06-2017 τόσο κατά της μη αποδοχής της υποψηφιότητας όσο και για θέματα προσμέτρησης των αντικειμενικών μορίων.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις Δεν υπάρχουν σχόλια »

Η Συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ., κατά την αριθμ.11/16.05.2017 συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη της τις ανάγκες του Τμήματος για αποσπάσεις, για το ακ.έτος 2017/2018, καθώς και την αριθμ. πρωτ. 91568/Ε2/1.6.2017 εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποφάσισε να δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία έχει ως ακολούθως:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Αλεξ/πολης-Αποτελέσματα εκλογών 2017

Α/θμια Εκπ/ση, ΔΗ.ΣΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε Δεν υπάρχουν σχόλια »

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκατε και μας στηρίξατε. Η αποδοχή των θέσεων που παρουσιάσαμε αλλά και η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, μας οπλίζει με δύναμη,όρεξη και κουράγιο αλλά και αυξάνει την αίσθηση της ευθύνης απέναντί σας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Η Κίνησή μας χαιρετίζει επίσης όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε μας ψήφισαν είτε όχι και υπόσχεται ότι πέρα από παρατάξεις και διαχωρισμούς με αδέσμευτο πνεύμα και απόλυτη ανεξαρτησία θα παλέψει με βάση τις συλλογικές αρχές του κλάδου αλλά και τις προσωπικές αξίες του καθενός μας. Πιστεύουμε βαθύτατα αυτό που τονίσαμε
στη διακήρυξη των θέσεών μας, πριν μερικές ημέρες, ότι «για εμάς ο εκπαιδευτικός δεν έχει κομματική ταυτότητα, παραταξιακή τοποθέτηση, δεν είναι δάσκαλος, νηπιαγωγός ή ειδικότητα, αναπληρωτής ή διορισμένος, αλλά ο δημοκρατικός συνάδελφος που σέβεται τις αξίες της ισότητας, της ισονομίας, της
διαφάνειας, που αγωνίζεται για όλους και για τον ίδιο, που με προοδευτικές ιδέες παλεύει για το καλύτερο και το νέο. Δε θέλουμε να ανήκουμε σε κανένα πολιτικό ή συνδικαλιστικό φορέα, δεν θέλουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας».
Επίσης ευχόμαστε στους υπόλοιπους εκλεγμένους συναδέλφους μας στο Δ.Σ των άλλων παρατάξεων δύναμη, διάθεση συνεννόησης, ενότητα, κουράγιο για αγώνες και αποτελεσματικότητα.

Για τα αποτελέσματα δείτε εδώ:Αποτελέσματα εκλογών 2017 – Ανακοίνωση


© 2017 Μαντώ Νίκου-Αιρετός ΠΥΣΠΕ Έβρου.
   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
RSS άρθρων RSS Σχολίων Σύνδεση