Αρχική

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει»

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Καλωσορίζω την ιστοσελίδα του σχολείου μας, ευελπιστώντας ότι θα είναι ένα βήμα διαλόγου, προτάσεων, ενημέρωσης, επιμόρφωσης αλλά και παρουσίασης όλων των δραστηριοτήτων που διεξάγονται στο σχολείο μας. Ένας ζωντανός δίαυλος γνώσης και επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Τα παιδιά αξίζουν τη μέγιστη προσοχή από όλους μας. Εμείς οι δάσκαλοι από τη μεριά μας, καθήκον έχουμε να τα εξοπλίσουμε με τα απαραίτητα εφόδια για να ευημερήσουν και να δημιουργήσουμε ακέραιους χαρακτήρες, που θα μπορούν να σκέφτονται με κριτικό τρόπο. Η στήριξη και η συνεργασία των γονέων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια αποτελεσματική οργάνωση του εκπαιδευτικού έργου, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερους όρους μάθησης και σχολικής ζωής, αξιοποιώντας τις καινοτόμες δράσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η διάθεση για προσφορά και η δίψα για καινοτομίες, των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, είναι δεδομένη και ελπίζουμε ότι ο ιστότοπος αυτός θα σας βρει υποστηρικτές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί για τη μόρφωση των παιδιών, θα είναι συνεχής και αμείωτη.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Κανίδου Ζωή

 

Αφήστε μια απάντηση