Εκδρομές


ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Έπειτα από τη συνεδρίαση της επιτροπής εκδρομών του σχολείου μας, επιλέχτηκε ομόφωνα η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου IQ HOLIDAYS για το ξενοδοχείο DOVITEL  BOUTIQUE επειδή έχει την καλύτερη τιμή σε συνάρτηση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την ποιότητα, την ασφάλεια και την απόσταση από την πόλη των Ιωαννίνων.

 

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 Με βάσει την υπ’αριθμ. 129287/Γ2 ΦΕΚ.2769 άρθρο 14 οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων για την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις(3). Ως εκ τούτου επειδή κατά τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 30/10/13 κατατέθηκαν στο ΓΕΛ Ωρωπού μόνο 2 (δύο) προσφορές από τα ταξιδιωτικά γραφεία ,η επιτροπή κυρήσσει τον διαγωνισμό ΑΚΥΡΟ.

[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η Επιτροπή Εκδρομών του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού μετά το άνοιγμα των δύο προσφορών για την εκδρομή της πενθήμερης εκδρομής της Γ’ Λυκείου, αξιολόγησε και αποφάσισε την ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο Ι.Q HOLIDAYS λόγω χαμηλότερης τιμής προσφοράς του ξενοδοχείου (palladio 125€ +3 free έναντι palladio 130€+4 free)]

____________________________________________________________________________________________________________

ΙΤΑΛΙΑ: Επιτυχημένη η εκδρομή στην Ιταλία, οι μαθητές μας ενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία των Ιταλών συμμαθητών τους, καινούριοι ορίζοντες ανοίγουν για τις εκδρομές στο εξωτερικό.

Με τιμές η αδελφοποίηση στην Ιταλία

Περισσότερα σχόλια και φωτογραφίες στη στο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης της δευτεροβάθμιας στο facebook, καθότι οι κανόνες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου απαγορεύουν την εμφάνιση φωτογραφιών μαθητών μας στο site του σχολείου μας.

Τετραήμερη Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη:

Κατόπιν της υπ’αριθ. πρωτ. 103/16-2-12 προκήρυξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στη Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατ. Αττικής, ανακοινώνεται ότι το Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού ανέθεσε την 4ήμερη εκδρομή της Β’ Λυκείου που θα πραγματοποιηθεί από 30/3/12 μέχρι 2/4/12 στη Θεσσαλονίκη στο ταξιδιωτικό γραφείο Α.Τ. Holidaysλόγω της καλύτερης προσφοράς από τα άλλα ταξιδιωτικά γραφεία που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, καθώς και της αποκλειστικότητας που έχει το εν λόγω ταξιδιωτικό στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

Επταήμερη εκδρομή στην Ιταλία:

Όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία σχετικά με τη μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών στο εξωτερικό, ανακοινώνεται ότι το Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού ανέθεσε τη διεξαγωγή της 7-ήμερης εκδρομής στο Girifalco Ν. Ιταλίας που θα πραγματοποιηθεί από 27-2-12 μέχρι 4-3-12 στο ταξιδιωτικό γραφείο «AT HOLIDAYS».

Ταξιδιωτικό γραφείο «AT HOLIDAYS» κόστος: 208,25€ ανά μαθητή

Ταξιδιωτικό γραφείο «DEVELOP TRAVEL ΕΠΕ» κόστος: 285,00€ ανά μαθητή

Ταξιδιωτικό γραφείο «MANESSIS» κόστος: 220,00€ ανά μαθητήΑφήστε μια απάντηση