Μαθήματα σύγχρονης – εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του ΓΕΛ Νίκαιας,
 
Σας ενημερώνουμε ότι από τις 09-11-2020 ως και τις 30-11-2020, τα σχολεια θα λειτουργουν μεσω τηλεκπαιδευσης 
Από τις 9-11-2020, ξεκινάνε τα μαθήματα σύγχρονης – εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τα οποία θα ακολουθούν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου. Οι μαθητές θα εισέρχονται στη διαδικτυακή τάξη του κάθε εκπαιδευτικού, την ώρα ακριβώς που θα είχαν μάθημα μαζι του, αν βρίσκονταν στη φυσική τάξη.
 
Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα webex (η οποία θα σας ζητηθεί να εγκατασταθεί την πρώτη φορά που θα πατήσετε τον σύνδεσμο του εκπαιδευτικού). Θα εισέρχεστε στην διαδικτυακή τάξη, βάζοντας το ονοματεπώνυμό σας και το mail που σας δόθηκε από το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (sch), μέσω του σχολείου. Η συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική και θα λαμβάνονται απουσίες κάθε ώρα διδασκαλίας.
 
Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές η πλατφόρμα e-class , ώστε να υπάρχει ανατροφοδότηση ασκήσεων, σημειώσεων. Και σε αυτή θα εισέρχεστε χρησιμοποιώντας το usermane και το password του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που έχετε.
 
(για παράδειγμα: αν το mail σας είναι: 123123@sch.gr, τότε το username σας είναι το 123123, ενώ το password είναι το password που έχετε στο mail 123123@sch.gr)
 
Στα e-mail των κηδεμονων, σταλθηκαν οδηγίες για την είσοδό σας στο webex και στο e-class, το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, καθώς και η λίστα με τους συνδέσμους των ηλεκτρονικών τάξεων του κάθε εκπαιδευτικού.
 
Καλή δύναμη σε όλους. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι μαζί. Μέχρι τότε ακολουθήστε τις οδηγίες πιστά και όλα θα πάνε καλά.