Σημαντικές οδηγίες για τη Γ τάξη

Αγαπητοί μαθητές και κηδεμόνες,

Αύριο, 11 Μαΐου ανοίγει το σχολείο για τη Γ τάξη, όμως θα διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα κινούμαστε μέσα σε αυτό. Θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση τις πρώτες ώρες, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο για όλους μας.

Προσοχή σε κάποια σημεία :

  1. Μαθητές που θα κάνουν χρήση της Υπεύθυνης Δήλωσης Εξαίρεσης (λεπτομέρειες και υπόδειγμα υπ. Δήλωσης εδώ: https://blogs.sch.gr/lyknikai/archives/1613 ), θα πρέπει να την έχουν στείλει–φέρει στο σχολείο, το αργότερο την πρώτη ημέρα, ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Δηλαδή: οι μαθητές της Α ομάδας, τη Δευτέρα 11-5-2020 και οι Μαθητές της Β ομαδας, την Τρίτη 12-5-2020. Σημειώστε πως αν κάνετε χρήση υπεύθυνης δήλωσης εξαίρεσης, αυτή θα ισχύει για όλο το χρονικό διάστημα που θα γίνονται μαθήματα. Δεν μπορείτε δηλαδή να την αναιρέσετε μετά από μερικές μέρες και να έρθετε στο σχολείο.
  2. Κάθε μαθητής της Γ τάξης που θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, χρειάζεται να έρθει μια φορά τουλάχιστον στο σχολείο, ώστε να επικαιροποιήσει την Αίτηση – Δήλωση των πανελλαδικών εξετάσεων. Είχατε στείλει την αίτηση στο e-mail του σχολείου, όμως τώρα χρειάζεται να την υπογράψετε και να ελέγξετε αν αποθηκεύτηκαν σωστά τα στοιχεία της αίτησης σας στη βάση δεδομένων του Yπουργείου Παιδείας (myschool). ΠΡΕΠΕΙ να εχετε μαζί σας την Αστυνομική σας ταυτότητα ή Διαβατηριο. Λεπτομέρειες ΕΔΩ:  https://blogs.sch.gr/lyknikai/archives/1635#.XrfTIWgzbIU

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: αν κάποιος μαθητής κάνει χρήση της υπεύθυνης δήλωσης εξαίρεσης, να προσέλθει στο σχολείο την πρώτη ημέρα ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκει (Δευτέρα ή Τρίτη), να φέρει την υπεύθυνη δήλωση και να επικαιροποιήσει ταυτόχρονα και την αίτηση-δήλωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.