ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

το Λύκειο με την πιο ωραία θέα!

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Λίμνης τιμούν την Λίμνη του ΄40.

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Οκτωβρίου 30, 2014

9 28h

Την επιμέλεια της Γιορτής είχαν οι Καθηγήτριες κ. Σουλιώτη και κ. Δαλδά. Προηγήθηκε η παράδοση της Σημαίας στους σημαιοφόρους των Σχολείων, η απονομή των αριστείων και βραβείων στους αριστεύσαντες μαθητές/τριες, η ειδική απονομή προς τη μαθήτρια Δήμου Άρτεμη και Παναγιώτου Γεώργιο για τις εξαιρετικές αθλητικές τους διακρίσεις, και η παράδοση των χρηματικών επάθλων της «Ένωσης Ελυμνίων». Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η προβολή ημίωρου Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Κατηγορία εκδηλώσεις | Δεν υπάρχουν σχόλια »

ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 6/10

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Οκτωβρίου 14, 2014

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Λίμνης, ανταποκρινόμενα στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, διοργάνωσαν από κοινού, στις 6 Οκτωβρίου 2014, αθλητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο του διδακτηρίου και στο Δημοτικό Γήπεδο Λίμνης. Συγκροτήθηκαν μικτές ομάδες μαθητών/τριών στα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης, της Πετοσφαίρισης και του Ποδοσφαίρου. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» ο ποδοσφαιρικός αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί των Σχολείων, ενώ παρακολουθούσαν από τις κερκίδες πολυάριθμο κοινό καθώς και μέλη του Δ.Σ. του «Ολυμπιακού Λίμνης» προς αναζήτηση ταλέντων. Τους ευχαριστούμε όλους!!

Κατηγορία εκδηλώσεις, εκπαίδευση | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Από 24 Ιουνίου τα μηχανογραφικά Δελτία, 1 ή 2 Ιούλη οι βαθμοί των Πανελλαδικών.

Συγγραφέας: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ στις Ιουνίου 19, 2014

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας αναμένεται αν ανακοινωθούν οι φετινοί βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων στις 1 ή 2 Ιουλίου ,ενώ από 24/6 έως και 14-7 θα γίνει ηλεκτρονικά η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ:
πιο συγκεκριμένα:
Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 18 Ιουνίουκαι μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Στη συνέχεια και μετά τις 24 Ιουνίου θα μπορούν να

επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν το Μ.Δ. σε συγκεκριμένη προθεσμία: αρχικά κάνοντας κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση) και τελικά την οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση) μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα. Μέσα στην προθεσμία, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

 Προθεσμία υποβολής  Μηχανογραφικού Δελτίου.

 

Από την Τρίτη 24-6-2014 ως και τη Δευτέρα 14-7-2014, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ. Από τις 24-6-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρο Μ.Δ. (Προσωρινή Αποθήκευση) και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να κάνουν την τελική Οριστικοποίηση του Μ.Δ.
επίσης για τις  βαθμολογίες των υποψηφίων αναφέρετε ότι:
……….Με νεότερη εγκύκλιο θα καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία αποστολής των αποκομμάτων και των καταστάσεων προς τα Λύκεια, η οποία προγραμματίζεται περίπου για την Κυριακή  29 Ιουνίου 2014, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα Λύκεια την 1η ή το αργότερο τη 2η Ιουλίου.

Κατηγορία Γενικά | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων 2014

Συγγραφέας: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ στις Μαΐου 22, 2014

 

 

 Π  Ρ  Ο  Γ  Ρ  Α  Μ  Μ  Α      Ε  Ν  Δ  Ο  Σ  Χ  Ο  Λ  Ι  Κ  Ω  Ν 
 Ε Ξ Ε Τ Α Σ Ε Ω Ν     Μ Α Ϊ Ο Υ   -   Ι Ο Υ Ν Ι Ο Υ   2014
ΗΜΕΡ/ΝΙΕΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ  Β ΛΥΚΕΙΟΥ   Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΗ ΩΡΑ 8:15 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘ. -ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘ. ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤ -ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤ..
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΗ ΩΡΑ 10:30 ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ 8:15 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘ. – ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤ. ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤ -ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ..
ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ 10:30 ΑΡΧΑΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ: 8.15 ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ: 10.30 ΑΛΓΕΒΡΑ N.ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (ΚΑΤ.)-ΦΥΣΙΚΗ (ΚΑΤ.)
ΤΕΤΑΡΤΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΩΡΑ: 8.15 ΚΑΛ. ΠΑΙΔΕΙΑ-ΔΙΑΧ. ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΕΠΙΛ.) ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΤ.)-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Κατ.)
ΤΕΤΑΡΤΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 10.30 ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 8.15 ΑΛΓΕΒΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 10.30 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 8.15 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 10.30 ΦΥΣΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 8.15 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ: 10.30 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΩΡΑ 8:15 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ -ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΩΡΑ 10:30 ΑΓΓΛΙΚΑ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 8:15 ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 10:30 ΧΗΜΕΙΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 8:15 ΑΓΓΛΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 10:30 ΝΕΟΕΛ. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 9.30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΧ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-ΧΗΜΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ (ΚΑΤ.)
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 11:30 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

 

 

Κατηγορία ανακοινώσεις | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Το Λύκειο Λίμνης Δρα…..

Συγγραφέας: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ στις Μαΐου 13, 2014

 

 

Το Γενικό Λύκειο Λίμνης, τιμώντας την πολύχρονη παράδοση του Σχολείου σε θέματα οικολογικής ευαισθητοποίησης και προαγωγής της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών του δήλωσε συμμετοχή στην πανελλαδική εκστρατεία: ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2014, που συντονίζει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για 19η συνεχή χρονιά, το διάστημα 1 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2014.

Η δράση του Λυκείου υλοποιήθηκε στις 9 Μαϊου 2014 και επιτεύχθηκε, μέσω της φιλότιμης προσπάθειας μαθητών/τριων και Καθηγητών/τριών, ο καθαρισμός της Ανατολικής ακτής της Λίμνης από το Ειρηνοδικείο μέχρι και τα Κατούνια. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συνδρομή τους το Δασαρχείο Λίμνης, τον Δαοσολόγο Ζίγκιρη Σπύρο, τον Τουρκοδημήτρη Νίκο και τον Δήμο μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία σφυρηλατεί με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα των υποψήφιων νεαρών πολιτών μας.

 

 

 

Κατηγορία εκδηλώσεις | Δεν υπάρχουν σχόλια »

οι μαθητές για την επίσκεψη στα μεταλλεία της περιοχής μας

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Απριλίου 9, 2014

κακαβος

  • Κατά τη γνώμη μου , η εκδρομή στον Κάκκαβο ήταν μια εποικοδομητική ,γεμάτη αλλά και ξεκούραστη εκδρομή.Το μέρος αυτό είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το χωριό μας κι όμως δεν το είχαμε επισκεφτεί ποτέ πριν.Με αυτή την εκδρομή μάθαμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή που σίγουρα θα μας χρειαστούν .Περάσαμε πολύ όμορφα και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για εμάς!!!!!
  • Στην εκδρομή π πήγαμε μ άρεσε ο τρόπος διαλογής του λευκόλιθου στο γερορεμα.
  • Μου άρεσε πάρα πολύ η εκδρομή αυτή και μου έκανε μεγάλη εντύπωση τα τοπίο,η καταγάλανες λίμνες και ο σχηματισμός των βουνών,επίσης μου άρεσαν οι εικόνες που έβλεπα γύρω μου και η φύση και όλη γενικά η ξενάγηση!
  • Η εκδρομή στους μεταλλευτικούς χώρους του Κακκάβου,στη σκάλα εκφόρτωσης στο Κυμάσι και στο Γερόρεμα ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τους περισσότερους απο τους συμμαθητές μου αλλά και για εμένα.Μείναμε έκπληκτοι απο τις ομορφιές του τόπου μας.Αυτούς τους χώρους κοσμούν 13 πανέμορφες λίμνες οι οποιες έγιναν με το πέρασμα του χρόνου.Στο χώρο του Γερορέματος είδαμε εγκαταστάσεις της εταιρίας ΤΕΡΝΑ. Παρακολουθήσαμε την εργασία των γυναικών,η οποια είναι πολύ δύσκολη,με επιπτώσεις και σωματικές αλλά και ψυχολογικές.Τέλος,οι υπάλληλοι της ΤΕΡΝΑ μας έδωσαν πορτοκαλάδες και ένα πουγκί με 2 λευκόλιθους.-Γεωργιάννα Ματσούκα
  • Η εκδρομή που πραγματοποιηθηκε στον κακαβο, κυμασι και γερορεμα ήταν ενδιαφέρουσα..στον κακαβο εντυπωσιαστηκα απο τις λίμνες που υπήρχαν εκεί…στο γερορεμα με εντυπωσίασε η χειροδιαλογη του λευκόλιθου
Φωτογραφίες Έλενας Ζαχαράκη από τα μεταλλεία
Φωτογραφίες Ματσούκα Γεωργιάννας από τα μεταλλεία

vasxatz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή..! Το σίγουρο είναι ότι κερδίσαμε μια όμορφη εμπειρία!

Κατηγορία εκδηλώσεις, εκπαίδευση | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Tο ΓΕΛ Λίμνης και ο Λευκόλιθος

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Απριλίου 9, 2014

Το Σχολείο μας από το 1996 εγκαινίασε μια σειρά εκδηλώσεων, πρωτοβουλιών και εκδόσεων σχετικά με το Κεφάλαιο Λευκόλιθος στη Βόρεια Εύβοια. Φέτος, 4 Απριλίου 2014, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του Λυκείου μας εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη μεταλλευτική παρακαταθήκη του Δήμου μας. Μαθητές από την Α΄και Β΄Λυκείου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τα ανοικτά ορυχεία του Κακκάβου (Κ1,Κ2, Μωραϊτης), στους Φούρνους, στο Κυμάσι και στο σύγχρονο, εν ενεργεία και υπό ανάπτυξη, εργοτάξιο του Γερορρέματος. Τα παιδιά αποκόμισαν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το παρελθόν και το μέλλον του μεγαλύτερου πλουτοπαραγωγικού παράγοντα της περιοχής τα τελευταία 170 χρόνια και μπορούν να διαμορφώνουν πλέον τη δική τους εκτίμηση. Θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιαννη Ζήση, Υπεύθυνο εξορύξεων της Εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε., για την αδιάλειπτη και άρτια ξενάγηση και ενημέρωσή του, προς την Εταιρεία και τους εργαζομένους της για τη φιλοξενία τους και προς τον κ. Λιαγκάκη, οποίος με το 4χ4 λεωφορείο του και το φιλότιμό του έκανε εφικτή την προσέγγισή μας σε χώρους απροσπέλαστους και άβατους.

                                                                        Ο Δ/ντής του ΓΕΛ Λίμνης

                                                                          Δρ. Παλάντζας Ιωάννης

φωτογραφίες από την επίσκεψη:
ΕΠΙΣΚΕΨΗ στις περιοχές του λευκολίθου 2014-04-03

Κατηγορία εκδηλώσεις, εκπαίδευση | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Ανακοίνωση αριθμού εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Μαρτίου 27, 2014

Α. Ανακοίνωση αριθμού εισακτέων.

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ανακοινώνει τον αριθμό εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Ο γενικός αριθμός εισακτέων ανέρχεται σε 70.305 θέσεις και αναλυτικά:
- 46.735 θέσεις στα Πανεπιστήμια και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες
- 23.570 θέσεις στα ΤΕΙ, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και Α.Σ.Τ.Ε.

Ο γενικός αριθμός εισακτέων είναι αυξημένος από τον αντίστοιχο περσινό (57.895) κατά περίπου 20%.Η φαινομενική  αυτή αύξηση προκύπτει από την κατάργηση των επιπλέον θέσεων που δίνονταν ως πέρυσι στις Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Κατηγορία ανακοινώσεις | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Οδηγίες για τον τρόπο εξετάσεων στα μαθήματα της Α΄Λυκείου 2014

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Μαρτίου 4, 2014

 

Οδηγίες για τον τρόπο αξιολόγησης μαθημάτων της Α΄ τάξης Ημερησίου και των Α΄ και Β΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014

 

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 07/10-02-2014 ανακοινοποίηση στο ορθό του Δ.Σ.) σας αποστέλλουμε τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης μαθημάτων της Α΄ τάξης Ημερησίου και των Α΄ και Β΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Κατηγορία ανακοινώσεις, εκπαίδευση | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης υποψηφίων Γενικών Λυκείων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις Φεβρουαρίου 7, 2014

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης  υποψηφίων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδας Β΄) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  & ΑΙΤΗΣΗΣ γΙΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ

 

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Ως προθεσμία για την  υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των μαθητών της τελευταίας τάξης Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ομάδας Β΄) και των αποφοίτων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄) έτους 2014, ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου  ως και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου του 2014.

Τα υποδείγματα φέτος είναι τέσσερα (4), καθώς καταργούμε το υπόδειγμα για το 10%, το οποίο ούτως ή άλλως ήταν προαιρετικό (βλ. ΚΕΦ.8ο). Το περιεχόμενο των τεσσάρων (4) Υποδειγμάτων των Αιτήσεων –Δηλώσεων κατά περίπτωση και ο τρόπος συμπλήρωσης και υποβολής τους, καθώς και τα στοιχεία, τα οποία συμπληρώνει κάθε κατηγορία υποψηφίων, αναφέρονται αναλυτικά στα επόμενα κεφάλαια. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Κατηγορία ανακοινώσεις | Δεν υπάρχουν σχόλια »