ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16

Δραστήρια, όπως πάντοτε κατά την τελευταία εικοσαετία, η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γενικού Λυκείου Καστελλάνων Μέσης ξεκίνησε και κατά το φετινό σχολικό έτος τις δραστηριότητές της. Η φετινή της σύνθεση περιλαμβάνει 31 μαθητές από την Α΄ και τη Β΄ Λυκείου. Το πρόγραμμα με το οποίο ασχολείται έχει τίτλο: «Ο υπερκαταναλωτισμός και οι συνέπειές του», με υπεύθυνους καθηγητές την Ελένη Πουλημένου και το Συμεών Σουρβίνο.

Στις 18/12 επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λευκίμμης. Μέσα στις σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου ξενάγησαν τους μαθητές στο χώρο και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα που εκπονεί το Κέντρο. Στη συνέχεια όλη η Περιβαλλοντική Ομάδα, αφού πρώτα έτυχε ενός πολύ περιποιημένου δεκατιανού, πήγε ποδηλατάδα στον υπέροχο υπεραιωνόβιο ελαιώνα της περιοχής, έχοντας σύμμαχο και τον υπέροχο καιρό.

Αναχωρήσαμε το μεσημέρι για το σχολείο μας, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μήνα Μάρτιο, όπου και θα παρακολουθήσουμε πρόγραμμα του Κέντρου στον υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας Κορισσίων.

Θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή του Κ.Π.Ε. Λευκίμμης Κέρκυρας, κ. Βλάσση και στους εκπαιδευτικούς συνεργάτες του για τη ζεστή και πολύ ευγενική φιλοξενία που μας επεφύλαξαν.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *