Καλή σχολική χρονιά!

agiasmos esperinou 002Στο Εσπερινό Λύκειο Βέροιας το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2013-14 χτύπησε και οι εργαζόμενοι μαθητές και μαθήτριες ήταν πιστοί στο πρώτο ραντεβού τους…

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Βέροιας κ. Κούτρας Αθανάσιος καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά. Στη συνέχεια οι μαθητές παρέλαβαν τα καινούρια βιβλία τους και ενημερώθηκαν αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Καλή Χρονιά σε όσους συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία και καλή επιτυχία στις προσπάθειες των μαθητών. (περισσότερα…)

Κατηγορία Μαθητές. 0 σχόλια »

Τα ονόματα των επιτυχόντων του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2013

vaseisΜε την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2013 και παράλληλα δόθηκε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας, δίνοντας τον δικό τους διπλό αγώνα (εργασία και σπουδές), σημείωσαν αξιόλογες επιτυχίες, γεγονός που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. (περισσότερα…)

Καλό Καλοκαίρι…

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων και άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…

Ο Ιούνιος μας αποχαιρετά και ξεκινά η περίοδος της ξεκούρασης και της αναπλήρωσης δυνάμεων, για την καινούργια σχολική χρονιά, που αρχίζει από το Σεπτέμβριο…

Με την υπενθύμιση ότι, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών (Ιούλιο και Αύγουστο), το Εσπερινό Λύκειο Βέροιας, θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη 19:00 – 21:15, ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους…

Κατηγορία Διάφορα. 0 σχόλια »

Άρχισε η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου 2013

minedu

Δελτίο Τύπου

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2013.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι από την Παρασκευή 28-6-2013 έως και την Παρασκευή 12-7-2013, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.)

 Τις πρώτες ημέρες, δηλαδή ως και την Δευτέρα 1-7-2013, οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ., αλλά μόνο να το επεξεργαστούν και να κάνουν Προσωρινή Αποθήκευση, ώστε, αφού εξοικειωθούν με την εφαρμογή, από την Τρίτη 2-7-2013 να μπορούν και να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ. (περισσότερα…)

Παρουσίαση εργασίας περιβαλλοντικής ομάδας με θέμα: «Εικονοστάσια» (video)

Πολύ όμορφη ήταν η εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε στο Εσπερινό Λύκειο Βέροιας την Πέμπτη 18/4/2013, με αφορμή την παρουσίαση της εργασίας, που εκπόνησε η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2012-13.

Θέμα της παρουσίασης ήταν τα «Εικονοστάσια», τα οποία αποτυπώθηκαν μετά από περιήγηση σε όλο το Νομό Ημαθίας από το φωτογραφικό φακό της ομάδας και παρουσιάστηκαν, με την ανάλογη περιγραφή για το καθένα, από τον υπεύθυνο του προγράμματος και εκπαιδευτικό του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας κ. Χρυσοχόο Θεόδωρο. (περισσότερα…)

Παρουσίαση ερευνητικής εργασίας της Β’ Λυκείου με θέμα «Βότανα-Το φαρμακείο της φύσης» (video)

Στα πλαίσια του μαθήματος Ερευνητική Εργασία της Β’ Λυκείου του Εσπερινού Λυκείου Βέροιας με θέμα «Βότανα-Το φαρμακείο της φύσης», σκοπός μας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας στην χρήση των βοτάνων στην καθημερινή ζωή, να γνωρίσουν την ιστορία, τις ιδιότητες και τη χρήση τους. Φτιάξαμε αφεψήματα, διοργανώσαμε τσάι, συγκεντρώσαμε αποξηραμένα βότανα σε φακελάκια, φροντίσαμε αρωματικά φυτά σε γλάστρες και φτιάξαμε «Το λεξικό των βοτάνων». (περισσότερα…)

Τα ονόματα των επιτυχόντων του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2012

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2012 και παράλληλα δόθηκε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας, δίνοντας τον δικό τους διπλό αγώνα (εργασία και σπουδές), σημείωσαν αξιόλογες επιτυχίες, γεγονός που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. (περισσότερα…)

Τη Δευτέρα 25/6 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2012

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων, αναφορικά με τη βαθμολογία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 25/6, οπότε και θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας οι καταστάσεις βαθμολογίας…

Θα ακολουθήσει στη συνέχεια η επεξεργασία των διαφόρων “σεναρίων” των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους, με τη δήλωση της σειράς προτίμησης των σχολών και από αυτά τα πιθανά “σενάρια” θα πρέπει τελικώς να επιλέξουν ένα και να το  οριστικοποιήσουν μέχρι τις 5/7, καταθέτοντάς το ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx, όπως και πέρυσι…

Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και καλή δύναμη!

Παρουσίαση της ερευνητικής εργασίας Α’ Λυκείου για το β’ τετράμηνο

Πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας την Τρίτη 15/5/2012 η παρουσίαση του Project του β’ τετραμήνου, από τους μαθητές των τμημάτων A1 και A2 της Α’ Λυκείου, με θέμα: «Διατροφή και Υγεία», υπό την εποπτεία της υπεύθυνης καθηγήτριας Αθανασιάδου Μαρίας.

Ακολούθησε έκθεση με τις δημιουργίες των μαθητών, δείγματα των οποιών φαίνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

(περισσότερα…)

Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου

Δελτίο Τύπου 2/5/2012

Α. Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου

Β. Υπαγωγή των υποψηφίων Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου στις ειδικές περιπτώσεις (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 – Διαδικασία και δικαιολογητικά.

Α. Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου.

Το Υπουργείο Παιδείας θα υλοποιήσει και φέτος την ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει από την Τρίτη 8-5-2012 ως και την Παρασκευή 18-5-2012 να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. (περισσότερα…)