ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ιστολόγιο (Blog) του ΓΕΛ Χρυσούπολης

Spelling Bee

Ιαν 201727

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Καβάλας,  η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας προτίθεται να διοργανώσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα (Spelling Bee) για τα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας. Σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει, η διενέργεια του διαγωνισμού θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:

Α. Ενημέρωση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών ΠΕ06 Δ/θμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι ακολούθως ενημερώνουν και ζητούν από τους μαθητές δήλωση συμμετοχής. Καταγράφονται τα ονόματα των μαθητών ανά σχολική μονάδα και ενημερώνεται η Ένωση. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής 31/1/2017.

Β. Σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα (υπολογίζεται μέχρι τις 10/2) οι μαθητές συμμετέχουν στο διαγωνισμό ενδοσχολικά. Προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το διδακτικό έργο των συναδέλφων χρονικά αλλά και για να διευκολύνουμε τη γρήγορη αξιολόγηση, η εξέταση θα είναι ολιγόλεπτη  και θα περιλαμβάνει 20 λέξεις στην Αγγλική γλώσσα επιπέδου B1 και άνω.  Επιτυχόντες θεωρούνται οι μαθητές που έχουν συγκεντρώσει ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 70%, δηλαδή τουλάχιστον 14 λέξεις. Σε αυτό το σημείο ολοκληρώνεται και η Α’ φάση του διαγωνισμού.

Γ. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού επιτυχόντων –περισσότεροι από 30- θα υπάρξει Β’ φάση ενδοσχολικής εξέτασης, με άμεση ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής της.

Δ. Η τελική φάση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας στις 5 Μαρτίου 2017.

Όλοι οι μαθητές της τελικής φάσης θα λάβουν από την Ένωση Έπαινο Διάκρισης σε  Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα λάβουν μετάλλια διάκρισης και έπαθλα (δωροεπιταγές, ευγενική χορηγία  του βιβλιοπωλείου «Μερτζιανίδης») και 10 μαθητές θα λάβουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν ταινία της επιλογής τους στον κινηματογράφο (ευγενική χορηγία του κινηματογράφου ‘’APOLLON’’)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας!

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Αρχείο

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας της σχολικής μονάδας του ΓΕΛ Χρυσούπολης με τους μαθητές ή/και τους κηδεμόνες τους.Λογότυπο Σχολείου4

Διεύθυνση:   ΘΡΑΚΗΣ 10 ΤΚ 64200 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2591350628

e-mail: mail@lyk-chrys.kav.sch.gr

 

Δείτε το Ωράριο Λειτουργίας του σχολείου μας. Πρόγραμμα ενημέρωσης Γονέων & Κηδεμόνων για την Α’ τάξη, για την Β’ τάξη και για την Γ’ τάξη.  Φυσικά μπορείτε να ενημερώνεστε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, εφόσον  ο καθηγητής βρίσκεται στο σχολείο.

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

facebook

 

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη.

 

.

Πρόγνωση του Καιρού



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων