Γενικό Λύκειο Λυγουριού

Καθηγητές

Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

Αρχείο

Ετικέτες

Ιανουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kατηγορίες

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
• Από Δευτέρα 26/02 ως Παρασκευή 02/3/2018
(Βάση της 33120/ΓΔ4/6-3-2017 Υπουργικής Απόφασης)
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές ,σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείο Μεταφορών. Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.
Δικαιολογητικά : Οι προσφορές θα συνοδεύονται.
1. Από υπεύθυνη δήλωση, ότι οι υποψήφιοι έχουν ιδιόκτητο όχημα, το δελτίο ΚΤΕΟ είναι σε ισχύ και στον πίνακα Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου του οχήματος δεν αναφέρονται ελλείψεις.
2. Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα σε ισχύ με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείου Μεταφορών.
3. Αν υπάρχει μεταφορικό μέσο μισθωμένο από άλλη επιχείρηση, θα αναφερθούν με Υπεύθυνη Δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα στοιχεία του εκμισθωτή,( αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ΚΤΕΟ σε ισχύ χωρίς ελλείψεις, Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη, αρθ. Άδειας κυκλοφορίας , κ.λ.π.) μέχρι την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου μαζί με τα δικαιολογητικά της προσφοράς.
4. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.
5. Υπεύθυνη Δήλωση όπου ο μειοδότης θα δηλώνει ότι σε περίπτωση βλάβης του μισθωμένου οχήματος , θα γίνει άμεση αντικατάσταση αυτού σύμφωνα με τους απαράβατους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
6. Αντίγραφο ασφαλιστικής κάλυψης του οχήματος.
7. Υπεύθυνη Δήλωση Πρόσθετης ασφάλισης ,που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος , ασθένειας, νοσοκομειακής περίθαλψης των μαθητών και συνοδών.
8. Υπεύθυνη Δήλωση όπου ο μειοδότης θα δηλώνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
9. Βεβαίωση διαθεσιμότητας από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία για λογαριασμό του σχολείου μας και για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της εκδρομής ,η οποία θα επιβεβαιωθεί από την επιτροπή κατά την αξιολόγηση του φακέλου.
Υποβολή προσφορών:
Οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι ή οι νόμιμα εκπρόσωποί τους , θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 02-02-2018, ώρα 11.00 π.μ. να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου, σύμφωνα με τους απαράβατους όρους που ακολουθούν. Oι φάκελοι όταν παραληφθούν, παρουσία τους θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ώρα παραλαβής. Δεν θα γίνουν δεκτές οι προσφορές που θα σταλούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .
Το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την Παρασκευή 02-02-2018 και ώρα 12.30 μ.μ. Στους υποψηφίους που επιθυμούν να παρίστανται , επιδεικνύονται οι φάκελοι για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι , αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι, η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής τους. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.
Προσφορά και Δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα. Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς του κόστους ανά μαθητή και συνολικού κόστους της εκδρομής στην προσφορά, επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.
Oικονομικά στοιχεία :
-θα περιγράφονται οι οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ , το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος ανά μαθητή.
-Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους απαράβατους όρους της παρούσης πρόσκλησης και ότι έχει υποβάλει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
-Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων, θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου, στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου ,καθώς και στη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας. Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Mετά τη δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία τριών ημερών, για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.
-Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί άγονος αν δεν υπάρχουν προσφορές ή δεν είναι οι προβλεπόμενες από την Υπουργική Απόφαση (33120/ΓΔ4/6-3-2017).
-Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί μερικώς άγονος αν εκ των πραγμάτων η προσφορά του μειοδότη υστερεί ποιοτικά ως προς κάποιο στοιχείο των απαιτήσεών μας. Στην περίπτωση αυτή ο διαγωνισμός μπορεί να επαναληφθεί ,να κατοχυρωθεί στον αμέσως επόμενο μειοδότη ή η επιτροπή να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση.
-Ο διαγωνισμός μπορεί ακόμη να καταστεί εκ των πραγμάτων μερικώς «άγονος» και ατελέσφορος παρά την αρχική κατάταξη των υποψηφίων και την ανακήρυξη μειοδότη, αν οι μαθητές και οι γονείς τους δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του μειοδότη.
Σε αυτή την περίπτωση είτε η εκδρομή ματαιώνεται είτε το σχολείο απευθύνεται σε συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο προς αναζήτηση καλύτερης προσφοράς.

Απευθείας ανάθεση.
Σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί προσφορά μέχρι την ημερομηνία και ώρα που έχει ορισθεί, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος , ο διαγωνισμός επαναπροκηρύσσεται με νέα καταληκτική ημερομηνία ,εφόσον υπάρχει χρόνος .Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια ο διαγωνισμός κηρύσσεται άγονος και το σχολείο απευθύνεται σε συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο , αφού ενημερωθεί η οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχετικό πρακτικό.
Οικονομικός διακανονισμός.
-Ο οικονομικός διακανονισμός θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης.
-Το ποσό της ποινικής ρήτρας θα ορισθεί από την επιτροπή αξιολόγησης.
-Θα εκδοθούν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών στο όνομα κάθε γονέα μαθητή.
-Το ποσό της εγγύησης καλής εκτέλεσης της εκδρομής θα ορισθεί από την επιτροπή αξιολόγησης. Θα παρακρατηθεί και θα αποδοθεί από την επιτροπή σε τρείς (3) εργάσιμες ημέρες μετά το πέρας της εκδρομής και εφόσον αποδεδειγμένα( έκθεση αρχηγού και συνοδών), έχουν εκτελεστεί ακριβώς οι απαράβατοι όροι της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
-Ακύρωση του ιδιωτικού συμφωνητικού με τον μειοδότη μπορεί να γίνει εφόσον προκύψουν σοβαροί λόγοι ή λόγοι ανωτέρας βίας, μέσα στα περιθώρια που προβλέπει η νομοθεσία , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση –απαίτηση από τους μαθητές.
-Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή. Όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα υποβάλλονται γραπτώς. Προφορική αμφισβήτηση, των όρων της παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές ή διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμισης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΟΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1. Στοιχεία εκδρομής
Χρόνος : ημερομηνία διεξαγωγής , Δευτέρα 26-02-2018 έως Παρασκευή 02-03-2018
Αριθμός μαθητών : εξήντα τέσσερις (64) –(35 αγόρια και 29 κορίτσια)
Αριθμός συνοδών Καθηγητών : τέσσερις (4) , (2 άνδρες – 2 γυναίκες) Αν η δαπάνη για τους συνοδούς καθηγητές προσφερθεί δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρεται στήν προσφορά ότι αυτή δε θα επιβαρύνει τους μαθητές.
Μέσα μεταφοράς : Ένα Λεωφορείο πολυτελές κλιματιζόμενο σε άριστη κατάσταση με μεγάλους χώρους για αποσκευές, υποχρεωτικά με δυο οδηγούς για τη διαδρομή Λυγουριό –Θεσσαλονίκη- Λυγουριό).
Το λεωφορείο να φέρει πινακίδα με την ένδειξη «Σχολική Εκδρομή» και να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα. Εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών σε όλες τους τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη από και προς το Ξενοδοχείο καθ¨’ολη τη διάρκεια του 24ώρου.
Κατάλυμα: Ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης στο χώρο που ορίζεται από τις οδούς(Λεωφ. Δενδροποτάμου-Μοναστηρίου-28ης Οκτωβρίου- Καρατάσου- 30ης Οκτωβρίου- Μεγ. Αλεξάνδρου- 3ης Σεπτεμβρίου- Αγ. Δημητρίου- Ολυμπιάδος- Μιχ. Καλού )
Πρωινό και δείπνο για τέσσερις διανυκτερεύσεις (ποικιλία μπουφέ πρωί και βράδυ).
Δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και 4 μονόκλινα για τους καθηγητές, όλα συνεχόμενα στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου ή σε δυο συνεχόμενους ορόφους, με την προϋπόθεση σε κάθε έναν όροφο θα παρέχονται και δωμάτια για συνοδούς καθηγητές. Θα πρέπει μαζί με την προσφορά να κατατεθεί βεβαίωση διαθεσιμότητας από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία για λογαριασμό του σχολείου και για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της εκδρομής, η οποία θα επιβεβαιωθεί-διασταυρωθεί από την επιτροπή του σχολείου αμέσως μετά το άνοιγμα των προσφορών για όλους τους ενδιαφερόμενους . Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης από τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου ο υποψήφιος αποκλείεται.
Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών και των συνοδών.
2. Άλλες υπηρεσίες :
-Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό για τα μουσεία ,Βεργίνας και Αρχαιολογικό στη Θεσσαλονίκη
-Δυο αεροπορικά εισιτήρια, για την περίπτωση ανάγκης άμεσης επιστροφής μαθητή ή καθηγητή, που θα χρησιμοποιηθούν κατά την κρίση των συνοδών εκπαιδευτικών και μόνο αν είναι απαραίτητο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Δευτέρα 26/2/2018 :
* 07.00 π.μ. Αναχώρηση από τον αύλειο χώρο του σχολείου με λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη. Ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση –φαγητό.
* 16.00 μ.μ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
* 20.30 μ.μ. Βραδινή έξοδος ,δείπνο.
Τρίτη 27/2/2018 :
* 10.00 π.μ. Επίσκεψη – Ξενάγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης ( Άγιος Δημήτριος, Βυζαντινά Τείχη, Άνω Πόλη , Αρχαιολογικό Μουσείο).Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
* 20.30 .μ.μ. Βραδινή έξοδος, δείπνο.
Τετάρτη 28/2/2018 :
* 09.00 π.μ. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη προς Βεργίνα και Έδεσσα (καταρράκτες). Ενδιάμεση στάση για φαγητό. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. *20.30 μ.μ. Βραδινή έξοδος, δείπνο.
Πέμπτη 01/3/2018 :
*10.00 π.μ. Επίσκεψη στο Πλανητάριο (Θέρμη) και στο Λευκό Πύργο. Φαγητό στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .
* 20.30μ.μ. Βραδινή έξοδος ,δείπνο.
Παρασκευή 02/3/2018 :
*10.00 π.μ..Περιήγηση στο κέντρο της πόλης(Ροτόντα- Καμάρα.)
* 10.30 π.μ. Αναχώρηση για Λυγουριό με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό στο Βόλο.
* 21.00 μ.μ. Άφιξη στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η μετακίνηση των μαθητών/ μαθητριών στο τόπο διαμονής τους θα γίνει με ευθύνη των γονιών τους.

-Οι οδηγοί θα παραλάβουν το πρόγραμμα από τον αρχηγό της εκδρομής και θα το τηρήσουν
απαρέγκλιτα.
-Στις μεγάλες διαδρομές θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις κατόπιν συνεννόησης με τον αρχηγό της εκδρομής και τους συνοδούς καθηγητές.
3.Ιδιωτικό συμφωνητικό .
Υπογεγραμμένο από τα τρία μέρη σε τρία αντίγραφα που στη συνέχεια θα θεωρηθούν από την αντίστοιχη ΔΟΥ με ευθύνη του μειοδότη.
4.Αποδείξεις
Θα εκδοθούν οι προβλεπόμενες ατομικές νομότυπες αποδείξεις για τα ποσά που θα καταβληθούν από κάθε γονέα μαθητή.
5. Ποιοτική αξιολόγηση προσφορών.
Από την επιτροπή αξιολόγησης θα εκτιμηθούν και θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρέχει κάθε μία προσφορά ξεχωριστά( ασφάλεια οχήματος -μετακίνησης ,παροχή υπηρεσιών , πρόσθετες υπηρεσίες τουριστικού γραφείου ,κ.λ.π.)
-Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ανυπέρβλητης δυσκολίας ,ο αρχηγός της εκδρομής να ζητήσει τη συνδρομή του Γ.Γ. της οικίας Περιφέρειας.
-H παρούσα θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και θα διαβιβαστεί στη Δ/νση Δ.Ε Αργολίδας .

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *