Γενικό Λύκειο Λυγουριού

Καθηγητές

Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

Αρχείο

Ετικέτες

Φεβρουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Kατηγορίες

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ THN ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ (ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 23-02-2017

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές ,σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείου Μεταφορών. Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.
Δικαιολογητικά : α) Οι προσφορές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση, ότι οι υποψήφιοι κατέχουν δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ όπου στον πίνακα Δελτίου Τεχνικού ελέγχου του οχήματος δεν αναφέρονται ελλείψεις. β) Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα σε ισχύ.
γ) Αν υπάρχουν μεταφορικό μέσο μισθωμένο από άλλη επιχείρηση, θα αναφερθεί με Υπεύθυνη Δήλωση ,τα πλήρη επίσημα στοιχεία του εκμισθωτή καθώς και ζητούμενα απαραίτητα δικαιολογητικά(ονοματεπώνυμο –αρ. κυκλοφορίας-άδεια κυκλοφορίας –ΚΤΕΟ ) μέχρι την Τρίτη 14-02-2017,( μέσα στον φάκελο προσφορών) .
δ) Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.
ε) Υπεύθυνη Δήλωση όπου ο μειοδότης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους απαράβατους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
στ) Υπεύθυνη δήλωση όπου ο μειοδότης δηλώνει ότι σε περίπτωση βλάβης του οχήματος ,θα γίνει άμεση αντικατάσταση αυτού .
Υποβολή προσφορών: Μέχρι την Τρίτη 14-02-17 και ώρα 12:00, καταθέτουν τους φακέλους στο γραφείο του σχολείου οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι ή οι νόμιμα εκπρόσωποι τους. Oι φάκελοι όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής.
Το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την ίδια ημέρα , 14-02-2017, ώρα 12.30 μ.μ, παρουσία των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται. Στους παριστάμενους υποψήφιους επιδεικνύονται οι φάκελοι για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι , η ημερομηνία, η ώρα παραλαβής και αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.
Προσφορά και Δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα. Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς του συνολικού κόστους και ανά μαθητή στην προσφορά, επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.
Oικονομικά στοιχεία : θα περιγράφονται οι οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ , το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος ανά μαθητή.
Προκαταβολή: Αν ζητείται, να αναφέρεται το απαιτούμενο ποσό. Να αναφερθούν οι πιθανές οικονομικές απαιτήσεις, αν η εκδρομή αναβληθεί ή ματαιωθεί μετά την υπογραφή του συμφωνητικού. Aντίγραφο της προσφοράς θα υποβληθεί και σε ηλεκτρονική μορφή σε c.d., στον ίδιο κλειστό φάκελο.
Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους απαράβατους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων, θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Mετά την δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία δύο ημερών, για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.
Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί άγονος αν δεν υπάρχουν προσφορές ή δεν είναι οι προβλεπόμενες από τη Υ.Α, ο διαγωνισμός τότε επαναλαμβάνεται.
Ο διαγωνισμός μπορεί ακόμη να καταστεί εκ των πραγμάτων μερικώς «άγονος» και ατελέσφορος παρά την αρχική κατάταξη των υποψηφίων και την ανακήρυξη μειοδότη, αν οι μαθητές δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του μειοδότη.
Σε αυτή την περίπτωση είτε η εκδρομή ματαιώνεται είτε ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται προς αναζήτηση καλύτερης προσφοράς.
Απευθείας ανάθεση: αν δεν υποβληθούν τρεις προσφορές έως την Τρίτη 14-02-2017 ,θα ακολουθήσει απευθείας ανάθεση χωρίς άλλη παράταση .
Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή, όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα υποβάλλονται γραπτώς. Προφορική αμφισβήτηση, των όρων της παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές ή διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμισης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΟΡΟΙ
1. Στοιχεία εκδρομής
*. Χρόνος : ημερομηνία διεξαγωγής , Πέμπτη 23-02-2017
*. Αριθμός μαθητών : σαράντα επτά (47)
*.Αριθμός συνοδών Καθηγητών : τέσσερις (4) (Αν η δαπάνη για τους συνοδούς καθηγητές προσφερθεί δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρεται ότι αυτή δε θα επιβαρύνει τους μαθητές.
*.Μέσα : Λεωφορείο σε άριστη κατάσταση, πολυτελές πλήρως κλιματιζόμενο έως( 51) θέσεις.
*.Προορισμός : Αθήνα
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
 08.15: Αναχώρηση από το σχολείο με λεωφορείο..
 11.15-: Άφιξη στο νοσοκομείο Παίδων « Αγία Σοφία» και συμμετοχή στις ακόλουθες δράσεις. Συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «πίστη» ,ενημέρωση από τους συνεργαζόμενους ιατρούς σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών –συζήτηση.
 13.15 .Αναχώρηση για το βυζαντινό Μουσείο –περιήγηση στα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης και της περιοδικής με αντικείμενα από το μουσείο της Αγίας Πετρούπολης «Ερμιτάζ»
 14.15. Περίπατος και επίσκεψη στον παρακείμενο χώρο του βυζαντινού Μουσείου, όπου βρισκόταν η Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλη « Λύκειο»
 15.00. Αναχώρηση για το Λυγουριό με ενδιάμεση στάση στα Μέγαρα για φαγητό.
Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι τo λεωφορείo στην επιστροφή θα περάσει και από τα χωριά των μαθητών:
(Ν.Επίδαυρο –Α. Επίδαυρο.)
Ο οδηγός θα παραλάβει το πρόγραμμα από την αρχηγό της εκδρομής και θα το τηρήσει απαρέγκλιτα.
3. Άλλες υπηρεσίες. Ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης. Αν προσφερθεί να αναφερθεί το επιπλέον συνολικό και ατομικό κόστος.
4. Ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από τα τρία (3) μέρη, σε τρία (3) αντίγραφα που στη συνέχεια θα θεωρηθούν από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ. Πρίν από την υπογραφή του Ιδιωτικού συμφωνητικού , θα ζητηθούν από τον μειοδότη όλα τα δικαιολογητικά που θα έχει υπεύθυνα δηλώσει ,αν δεν τα προσκομίσει δεν θα υπογραφεί Ιδιωτικό συμφωνητικό και η διδακτική επίσκεψη θα ακυρωθεί..
5. Ποιοτική αξιολόγηση προσφοράς. Από την επιτροπή , θα εκτιμηθούν και θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που παρέχει κάθε μία προσφορά ξεχωριστά, τα οποία είναι σημαντικά για την επιλογή του μειοδότη.
6. Αποδείξεις, θα εκδοθούν οι προβλεπόμενες ατομικές νομότυπες αποδείξεις για τα ποσά που θα καταβληθούν από τους συμμετέχοντες μαθητές, οι τους γονείς τους.
H παρούσα διαβιβάζεται στη Δ/νση Δ.Ε Αργολίδας για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *