ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Διεύθυνση : Ασήμι, Δήμος Γόρτυνας
Ταχ. Κώδικας : 70016
Πληροφορίες : Σάπιος Παναγιώτης
Τηλέφωνο : 2893031093
E-mail : mail@lyk-asim.ira.sch.gr

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ»
Σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα αξιολογήθηκαν οι τέσσερις (04) προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους Προέδρους και Ταμίες των 5/μελών Συμβουλίων των δύο τμημάτων της Α΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας»), αφού αξιολόγησε τις τέσσερις (04) προσφορές από τα πρακτορεία:

TERRA SANTA
VAI TRAVEL
LANDMARKS
TRAVEL HALL

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της A’ Λυκείου του σχολείου μας στα Χανιά στο Γραφείο Τουρισμού VAI TRAVEL, καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Τετάρτη 02/12/2015 και ώρα 14:00.

Ο Διευθυντής

Σάπιος Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων