ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

εθνόσημο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

                      ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Στο γραφείο του Δ/ντή στο ΓΕΛ Ασημίου την Τετάρτη 26/11/2014 αξιολογήθηκαν οι παρακάτω προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου,.

Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους  συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Πρόεδρο και Ταμία του 5/μελούς Συμβουλίου της  Γ΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας»), αφού αξιολόγησε τις  προσφορές από τα πρακτορεία:

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη  στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού MELINI TRAVEL, καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά  και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Πέμπτη  04/12/2014 και ώρα 14:00 μ.μ.

Ο Διευθυντής

Σάπιος Παναγιώτης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων