Από το ΓΕΛ Ασημίου

πληροφορίες, ανακοινώσεις και άλλα γύρω από το σχολείο μας

Ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού δελτίου(Μ.Δ.) ΓΕΛ. 2018

Ιούν 201826

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α : ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α1. Διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ .).

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ . αρχίζουν από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018. Πιο αναλυτικά:

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ . θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφής μαθητών

Ιούν 201826

Από τη Τρίτη 26/06/2018 έως και την Παρασκευή 29/06/2018 και τις ώρες 08:30 έως 12:30,** καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στο σχολείο μας στην Α’, Β’ και Γ’ τάξη κατά το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019 να ολοκληρώσουν υποχρεωτικά την εγγραφή τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Δημιουργικές εργασίες 2017-2018

Μαΐ 201828

Με το τέλος το σχολικού έτους 2017-2018 ολοκληρώθηκαν και παρουσιάστηκαν οι δημιουργικές εργασίες που υλοποίησαν οι μαθητές του σχολείου μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα θέματα που επέλεξαν οι καθηγητές καθώς και σχετικό υλικό.

Εκπαιδευτικός Μάθημα Τίτλος Θεματικός πυλώνας Τμήμα
Βασιλάκη Μαρία Νεοελληνική Λογοτεχνία Αμαρτήματα μητρός 1 Α1
Τουτουδάκη Μαρία Φυσική Αγωγή Τα παιδία χορεύει και παίζει 2 Α1
Κολιακουδάκη Ευαγγελία Ιστορία Στα χνάρια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού 1 Α2
Ψαράκης Κων/νος Μαθηματικά/Γεωμετρία Τριγωνική ανισότητα 2 Α2
Καλομοίρη Δέσποινα Νεοελληνική Λογοτεχνία Τα χαρακτηριστικά της εφηβικής αγάπης 1 Β1
Σκαράκη Αικατερίνη Βιολογία Ζυμώσεις  2 Β1
Τσαγκαράκη Αργυρώ Νεοελληνική Γλώσσα Αντιρατσιστική εκστρατεία 1 Β2
Γαβριδάκης Νικόλαος Μαθηματικά Η Γεωμετρία στην τέχνη 2 Β2
Αλεβυζάκης Γεώργιος Πολιτική Παιδεία Η ένταξη του ατόμου στην κοινωνία 1 Β3
Σπυριδάκης Ζαχαρίας Φυσική Σχεδιάζοντας κυκλώματα 2 Β3

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Οδική ασφάλεια»

Απρ 201819

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Οδική ασφάλεια» πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18/4/2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Ασημίου.  Εισηγητές ήταν οι κ. Καρακούδης Στυλιανός, υποδιοικητής τμήματος τροχαίας Ηρακλείου, Βαβουρανάκης Χάρης , χειρούργος ορθοπεδικός, Λιονάκης Γιάννης, πρόεδρος  συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων Κρήτης και Μαράκης Μανώλης, αντιπρόεδρος συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων Κρήτης.

H Σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Ασημίου ευχαριστεί θερμά τους κ. Καρακούδη, Βαβουρανάκη, Λιονάκη και Μαράκη για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα και τους εύχεται καλή επιτυχία σε ανάλογες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η οδική ασφάλεια.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αίτηση – δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018

Μαρ 201819

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Μαρούσι, 16 Μαρτίου 2018

Δελτίο Τύπου

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Δελτίου τύπου – αποτελέσματα α’ φάσης σχολικών αγώνων

Μαρ 20181

Σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Ασημίου αναμετρήθηκε στον αγώνα της Α’ φάσης των σχολικών αγώνων με την ομάδα του ΓΕΛ Αγίων Δέκα στο γήπεδο του Ασημίου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ Ασημίου συγχαίρει θερμά  τους αθλητές και των 2 ομάδων που συμμετείχαν σε αυτή την αθλητική εκδήλωση καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους.

Με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά, η ομάδα συνεργάστηκε άψογα και με τις οδηγίες του συναδέλφου κ. Αλεβυζάκη Γιώργου, ο οποίος ανέλαβε την προπόνησή τους, κατάφερε να πετύχει το νικηφόρο αποτέλεσμα 4-0 υπέρ του Ασημίου,  με το μαθητή Μαζιτζή Κώστα να σκοράρει δύο φορές και τους Στρατάκη Μανώλη και Χατζάκη Τίτο να καταφέρνουν  δύο ακόμα γκολ και να οδηγούν την ομάδα τους  στη νίκη. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει  και στους τερματοφύλακες Κοκκινάκη Νίκο  και Τσαγκαράκη Γιώργο που υπερασπίστηκαν δυναμικά την εστία της ομάδας τους στο α’ και β’ ημίχρονο αντίστοιχα.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι  υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που  εμψύχωναν την ομάδα από τις κερκίδες ως θεατές καθώς και για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού και στους συναθλητές τους,  με ευγενή άμιλλα κάνοντας πράξη το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

 

Ευχές από το ΓΕΛ Ασημίου

Δεκ 201720

Κατακύρωση πολυήμερης εκπ/κής εκδρομής Γ΄ τάξης στη Θεσσαλονίκη

Δεκ 201713

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Διεύθυνση : Ασήμι, Δήμος Γόρτυνας
Ταχ. Κώδικας : 70016
Πληροφορίες : Σάπιος Παναγιώτης
Τηλέφωνο : 2893031093
E-mail : mail@lyk-asim.ira.sch.gr

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ»

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη αξιολογήθηκαν οι τρεις (03) προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τον Πρόεδρο και τον Ταμία του 5/μελούς Συμβουλίου ττης Γ΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας» & την Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28/28-02-2017 (ΦΕΚ 681/τ.Β΄/06-03-2017), αφού αξιολόγησε τις τρεις (03) προσφορές από τα πρακτορεία:

CONNECTION
LANDMARKS-1
travelink tours

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού TRAVELINK TOURS, καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Παρασκευή 15/12/2017 και ώρα 14:00.

Ο Διευθυντής
Σάπιος Παναγιώτης

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Νοέ 201530

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Διεύθυνση : Ασήμι, Δήμος Γόρτυνας
Ταχ. Κώδικας : 70016
Πληροφορίες : Σάπιος Παναγιώτης
Τηλέφωνο : 2893031093
E-mail : mail@lyk-asim.ira.sch.gr

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ»
Σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα αξιολογήθηκαν οι τέσσερις (04) προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους Προέδρους και Ταμίες των 5/μελών Συμβουλίων των δύο τμημάτων της Α΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας»), αφού αξιολόγησε τις τέσσερις (04) προσφορές από τα πρακτορεία:

TERRA SANTA
VAI TRAVEL
LANDMARKS
TRAVEL HALL

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της A’ Λυκείου του σχολείου μας στα Χανιά στο Γραφείο Τουρισμού VAI TRAVEL, καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Τετάρτη 02/12/2015 και ώρα 14:00.

Ο Διευθυντής

Σάπιος Παναγιώτης

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νοέ 201530

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Διεύθυνση : Ασήμι, Δήμος Γόρτυνας
Ταχ. Κώδικας : 70016
Πληροφορίες : Σάπιος Παναγιώτης
Τηλέφωνο : 2893031093
E-mail : mail@lyk-asim.ira.sch.gr

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ»
Σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα αξιολογήθηκαν οι πέντε (05) προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.
Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους Προέδρους και Ταμίες των 5/μελών Συμβουλίων των δύο τμημάτων της Γ΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας»), αφού αξιολόγησε τις πέντε (05) προσφορές από τα πρακτορεία:

CONNECTION
 VAI TRAVELVAI_TRAVEL
LANDMARKS
 TRAVEL HALLTRAVEL HALL
ΚΟΛΧΙΔΑ

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη στο Γραφείο Τουρισμού TRAVEL HALL, καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει την Τετάρτη 02/12/2015 και ώρα 14:00.

Ο Διευθυντής

Σάπιος Παναγιώτης

« Παλιότερα άρθρα

Αρχείο

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ.

Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης

Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης

Για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Σαν σήμερα

  1. 28/10/1940: Η φασιστική Ιταλία επιτίθεται κατά της Ελλάδας. Το «ΌΧΙ» των Ελλήνων.

Ρητό

Ένα τυχαίο ρητό από αυτά που συλλέξαμε σαν μέρος μιας εργασίας μας

 


Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων