Το ΓΕ.Λ Ανδραβίδας κατέκτησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Το ΓΕ.Λ Ανδραβίδας  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο μπάσκετ Λυκείων, κερδίζοντας στον τελικό το 4ο ΓΕΛ Πύργου με 67-52.

Στους προηγούμενους αγώνες είχε επικρατήσει του ΓΕ.Λ  Βάρδας, του ΓΕ.Λ Γαστούνης και του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας φτάνοντας στον τελικό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

 

proini.basket1

proini.basket2

(Αφιέρωμα της εφημερίδας “Πρωινή” στην πρωταθλήτρια ομάδα)

Αφιέρωμα στην ομάδα του σχολείου μας και φωτογραφίες από τους αγώνες υπάρχουν στο αθλητικό site:  iliabasket.gr

ομαδα μπασκετ-Λαμπρόπουλος

                              (H ομάδα μπάσκετ με τον προπονητή της, Θοδωρή Λαμπρόπουλο. Πηγή: iliabasket.gr)

Παλαιότερο αφιέρωμα της εφημερίδας “Πρωινή” στους μαθητές τους σχολείου μας Αρχιμανδρίτη Φάνη και Μπατή Νίκο που ήταν από τους πρωταγωνιστές των φετινών αγώνων και συνέβαλλαν αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας του σχολείου μας:

proini.basketworld.gr

Αφιέρωμα του iliabasket.gr για τον σημερινό αγώνα:

“ΣΧΟΛΙΚΑ: Τράβηξε… 45άρι ο τρομερός Αρχιμανδρίτης, πρωταθλήτρια η Ανδραβίδα! (PICS)

Εναν τελικό ανάλογο των υψηλών προσδοκιών απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ήλιδας, με το ΓΕΛ Ανδραβίδας να επικρατεί του 4ου ΓΕΛ Πύργου (67-52) και να κατακτά το ηλειακό σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ! Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ο Φάνης Αρχιμανδρίτης!

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος γκαρντ του Κοροίβου τρέλανε τους πάντες με την εμφάνισή του. Παρότι η αντίπαλη άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω του, κατάφερε να την διεμβολίσει και να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 45 πόντους, “πυροβολώντας” διαρκώς δίχως έλεος!
Ο Αρχιμανδρίτης έκλεψε την παράσταση και έκανε την κερκίδα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, ενώ σημαντικές λύσεις πρόσθεσε και ο Νίκος Μπατής (9π.), ο οποίος έδινε ηρεμία στην ομάδα του και αρκετή ενέργεια στην άμυνα. Θετική παρουσία είχαν επίσης ο Δρυμώνας, ο Διαμαντόπουλος (6π.), Βατσής και ο Τσιλιμίγκρας, που βοήθησαν τον ηγέτη τους, ιδίως στην άμυνα.

Στον αντίποδα, κορυφαίος ήταν ο Άρης Συνετός με 20 πόντους και σπουδαία συνεισφορά σε όλους τους τομείς, ενώ συμπαραστάτης του ήταν ο ταλαντούχος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος με 27 πόντους. Αρκετές μάχες κοντά στο καλάθι έδωσε ο Νίκος Γαβράς…
Το ΓΕΛ Ανδραβίδας πήρε τη σκυτάλη από τους περσινούς πρωταθλητές και είναι αποφασισμένο να συνεχίσει για πολύ ακόμα το υπέροχο ταξίδι του.”

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/993

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση