Επίσκεψη στο ΚΠΕ Κρεστένων

 

 

krestena.JPG

Το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2010, η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου μας, επισκέφτηκε την Κρέστενα και συγκεκριμένα το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Αλφειός: Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο».
Το πρόγραμμα παρουσίασε ο υπεύθυνος του ΚΠΕ, κ. Σταθόπουλος Παναγιώτης και η κ. Αποστολοπούλου Ιωάννα, μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας.
Αρχικά, έγινε μια παρουσίαση στην αίθουσα προβολών του κέντρου, όπου μας δόθηκαν πολλές πληροφορίες για τους υγρότοπους και συγκεκριμένα για τον ποταμό Αλφειό, τον οποίο και επισκεφτήκαμε στη συνέχεια.
Βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες από την περιοχή, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη Συλλογή Φωτογραφιών του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας: http://lyk-andrav.ilei.sch.gr/photos και υλοποιήσαμε πολλές δραστηριότητες σχετικές με τους υγρότοπους.
Τέλος, επιστρέψαμε στο ΚΠΕ και συμπληρώσαμε τα φύλλα αξιολόγησης. Η εκδρομή μας τελείωσε με την επίσκεψή μας στον Πύργο, για φαγητό.
Τη φετινή σχολική χρονιά η Β’ Λυκείου υλοποιεί περιβαλλοντικό πρόγραμμα με θέμα: Προστατευόμενες περιοχές Ηλείας: Η λιμνοθάλασσα Κοτυχίου και η παρακολούθηση του παραπάνω εκπαιδευτικού προγράμματος στο ΚΠΕ Κρεστένων ήταν χρήσιμη για την συνέχιση της τελικής  εργασίας που θα παραδώσουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς.

(Ιωάννα Φλίγγου)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/95

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση