Κατηχητικό Σχολείο Κάστρου Ηλείας

κατηχητικό.Κάστρο

Το Κατηχητικό Σχολείο Κάστρου Ηλείας είναι από τα λίγα που συνεχίζουν να προσφέρουν Χριστιανική αγωγή στα παιδιά και τους νέους του κάμπου της Ηλείας, χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες του σεβαστού και δραστήριου εφημέριου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κάστρου, π. Παναγιώτη Τρυφωνόπουλου. Τα παιδιά υποστηρίζουν το κατηχητικό και με χαρά  συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις του.

Κάθε Χριστούγεννα οι μαθητές του Κατηχητικού ετοιμάζουν μια μικρή γιορτή. Φέτος το Κατηχητικό κλείνει 23 χρόνια ζωής και οι μαθητές του μαζί με τον π.Παναγιώτη, καλούν  όσους επιθυμούν να βρεθούν κοντά τους, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Κάστρου  και να γιορτάσουν μαζί τους.

Η περσινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στα 22 χρόνια λειτουργίας του κατηχητικού και  οι μαθητές πρόσφεραν μία όμορφη ανθοδέσμη στον π. Παναγιώτη, για να τον ευχαριστήσουν για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στα παιδιά και τους νέους του Κάστρου. Ο εφημέριος φανερά συγκινημένος δέχτηκε την ανθοδέσμη και ευχαρίστησε τους μαθητές. Παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς-Πύργου:

katixitiko.2011

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/909

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση