CO2nnect

Το Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας από το 2008 συμμετέχει στις δράσεις της εκστρατείας  CO2nnect, για την κατανόηση των ζητημάτων των “μεταφορών” και της “κλιματικής αλλαγής” , τα οποία  είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

Αυτή η εκστρατεία δημιουργήθηκε από τους εταίρους και τα μέλη του προγράμματος της Ε.Ε. Comenius Lifelong Learning “SUPPORT: partnership and participation for a sustainable tomorrow”.

O στόχος της εκστρατείας είναι να προωθήσει και να βελτιώσει τη γνώση πάνω στην Εκπαίδευση για Αειφόρο Ανάπτυξη (ΕΑΑ). Η εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη έχει σκοπό να αναπτύξει ικανότητες και δεξιότητες, ενημέρωση, στάσεις και αξίες, καθώς και καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων της αειφορίας.

Το SUPPORT αποτελείται από ένα δίκτυο 41 εταίρων και μελών οι οποίοι αντιπροσωπεύουν διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα της εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη.

Η ιδέα για το πρόγραμμα SUPPORT αρχικά αναπτύχθηκε από το Environment and School  Initiatives network (ENSI), έναν διεθνή οργανισμό που προωθεί την εκπαιδευτική έρευνα και εκπαιδευτική πολιτική στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και στην εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη από το 1986.

Μάθετε περισσότερα για αυτή την εκστρατεία, πατώντας εδώ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/908

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση