Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές

αναμνηστική

Την Κυριακή 29  Δεκεμβρίου 2013, το Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας και η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης βράβευσαν τους αποφοίτους του σχολείου μας τα σχολικά έτη 2011-12 και 2012-13 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Ανδραβίδας.

Οι μαθητές και οι γονείς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διευθυντή του σχολείου κ. Αριστείδη Ραμαντά και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας κας Αγγελικής Κουτζαμάνη-Τζιούμα και από νωρίς η αίθουσα της εκδήλωσης γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των νέων φοιτητών αφού είχαν πολλά να μοιραστούν με τους συμμαθητές τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αριστοτέλης Τσουραπάς, δευτεροετής φοιτητής στη Σχολή Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που έπαιξε στο πιάνο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά έδωσαν συγχαρητήρια και ευχές στους πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές η κα Τζιούμα και ο κ. Ραμαντάς.  Από την πλευρά των μαθητών το λόγο πήρε ο πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής Γιάννης Κετσεκιουλάφης και ακολούθησε η παρουσίαση ενός δεκάλεπτου βίντεο με φωτογραφίες των μαθητών  από τα τρία  χρόνια της φοίτησής τους στο Λύκειο.

Τους πρώτους επαίνους απένειμε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Φιλάρετος Σπανόπουλος, στην Ακριβή Βατσή (δευτεροετή φοιτήτρια της Σχολής Ψυχολογίας) και στον Κετσεκιουλάφη Ιωάννη (πρωτοετή φοιτητή της Ιατρικής)  γιατί αποφοίτησαν από το Λύκειο με το μεγαλύτερο Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των υπόλοιπων φοιτητών σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Εκ μέρους του Κοινοβουλίου,  η βουλευτής κα. Διονυσία Αυγερινοπούλου, ενώ ο βουλευτής κ. Ανδρέας Μαρίνος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και  απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα.

Εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η αναπληρώτρια του Δημάρχου κα Δώρα Κατσάπη, ο Αντιδήμαρχος κ. Βόσσος, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Πάνος Δημητρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεμποτέσης.

Εκ μέρους της εκκλησίας οι ιερείς πατέρας Κωνσταντίνος Καπατσούλιας και πατέρας Παναγιώτης Νοδάρος

Επίσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας κ. Αριστείδης Αρβανίτης ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς, η κα. Πανωραία Παπαδοπούλου-Τσουραπά, Πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας “Καλλιρόη Παρρέν” καθώς και οι πρόεδροι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τα δύο τελευταία χρόνια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία και με γλυκά κεράσματα από τους διοργανωτές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η μαθηματικός του Λυκείου κα. Μαρία Διαμαντοπούλου και την ηχητική κάλυψη ανέλαβε αφιλοκερδώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας κ. Διονύσιος Μαράκας, ο οποίος πρόθυμα προσφέρει τη βοήθειά του στα σχολεία της Ανδραβίδας όποτε αυτό του ζητηθεί.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση υπάρχουν στη Συλλογή φωτογραφιών του σχολείου μας.

2/1/14

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/574

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση