Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού 2014

afisaΟι μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πατρών  θα πάρουν μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού με τις ακόλουθες δραστηριότητες:
– Γ’ Λυκείου : θα έχει ένα ευχάριστο διάλειμμα στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε προγραμματιστικό Περιβάλλον παίζοντας λίγο με τα Angry Birds και μετρώντας τις επαναλήψεις στον κώδικα των δομών επανάληψης ή δοκιμάζοντας τις δομές επιλογής.
– Β’ Λυκείου : οι μαθητές που παρακολούθησαν τον Όμιλο Αριστείας “Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με την Java” το σχ. έτος 2013-14 θα τροποποιήσουν τον κώδικα της δικής τους εφαρμογής Big Ben στην Java για να φτιάξουν το μουσικό κουδούνι που θα κτυπά στα διαλείμματα του σχολείου την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού.
– Α’ και Β’ Λυκείου όσοι μαθητές περάσουν το τεστ των Angry Birdshttp://studio.code.org/hoc/1 θα συνεχίσουν στον ελεύθερο χρόνο τους στα επόμενα επίπεδα των 20 ωρών κώδικα http://studio.code.org/s/1 συλλέγοντας βραβεία.
– Α’ και Β’ Λυκείου την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού αρχίζουμε τα μαθήματα του Ομίλου Αριστείας για το σχ. έτος 2014-15 με θέμα την Java και την Ρομποτικήhttp://lyk-peir-patras.ach.sch.gr/omiloi/omiloi2014-2015/o9.pdf

Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους: http://events.codeweek.eu/view/2674/java-robotics/

http://cseduweek.wordpress.com/comment-page-2/#comment-128

 

 

Σχετικά με Εύη Κουνάβη

Γενικό Πειραμτικο Λύκειο Πατρών


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 2014-2015. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.